Forumdeel wat niet meer bestaat komt toch in beeld

Gebruikersavatar
Joost01
Berichten: 544
Lid geworden op: 29 mar 2013, 12:24
Locatie: Nederland

Forumdeel wat niet meer bestaat komt toch in beeld

Bericht door Joost01 » 26 mar 2015, 18:13

 • Adres van je forum: http://www.hpmagicworld.nl
  Event. modificaties op je forum: diverse een hele boel
  Wanneer ontstond het probleem? Al een enige tijd
  phpBB versie: 3.1.3


  Heb je onlangs iets veranderd aan je forum? /
  Wat is het probleem?
Hoi,

Ik heb een hele tijd geleden een fout gemaakt met het ordenen van mijn forum en heb toen veel forumdelen perongeluk verwijderd gelukkig stond er toen nog niet veel op het forum dus was niet een grote ramp heb toen der tijd ook alles opnieuw aangemaakt.

Ik heb al een tijdje dat er bij Recente Onderwerpen (exensie) het probleem dat er een forumdeel gelinkt word wat verwijderd is dit is een privé sectie maar die persoon is geen medewerker meer bij ons op het forum. Alleen deze blijft wel daarin zichtbaar.. o_o'

Wat ik vermoed is dat er restjes achter gebleven zijn in mijn database, heb al zitten zoeken maar kon niks vinden hiervan en ben ook bang om zomaar iets te verwijderen wat het forum kan schaden..

Afbeelding

Het gaat om deze: ''Kantoor ImagineMeAndYou''
Kan iemand mij raad geven hierover, er zullen ongetwijfeld meer restjes zijn van forumdelen die ik toen perongeluk verwijderd zijn is er een mogelijkheid om die terug te roepen in een test categorie die ik dan aanmaak en dan de bruikbare inhoud als die er nog is kan verplaatsen naar de juiste secties en dan de dubbele defenitief verwijderen? :roll:
Forumversie: 3.2.0
Stijl: prosilver Special Edition

Plaats reactie