Feed post bot

Hulp bij het installeren van of op zoek naar een extensie?
Gebruikersavatar
Hartenheer
Berichten: 669
Lid geworden op: 16 jan 2015, 11:49
Locatie: IJmuiden
Contacteer:

Feed post bot

Bericht door Hartenheer » 17 jul 2019, 10:48

@Ger
Enig idee wat deze foutmelding betekend?

Fout tijdens het aanmaken van een afbeelding
» Fout in [ROOT]/ext/ger/feedpostbot/classes/driver.php op regel 338: Invalid argument supplied for foreach()
Groeten,
Willem
Afbeelding

Gebruikersavatar
Hartenheer
Berichten: 669
Lid geworden op: 16 jan 2015, 11:49
Locatie: IJmuiden
Contacteer:

Re: Feed post bot

Bericht door Hartenheer » 19 jul 2019, 07:18

De versie die ik gebruik is 1.0.14
Groeten,
Willem
Afbeelding

Gebruikersavatar
Hartenheer
Berichten: 669
Lid geworden op: 16 jan 2015, 11:49
Locatie: IJmuiden
Contacteer:

Re: Feed post bot

Bericht door Hartenheer » 21 jul 2019, 10:18

:cry: :cry: Niemand?
Groeten,
Willem
Afbeelding

Gebruikersavatar
Solidjeuh
Berichten: 629
Lid geworden op: 05 okt 2010, 06:28
Locatie: Aalst / Belgie
Contacteer:

Re: Feed post bot

Bericht door Solidjeuh » 21 jul 2019, 11:18

Er waren nog mensen met deze foutmelding, maar dat was opgelost na te updaten naar 1.0.14. Maar die versie heb je al blijkbaar... Even wachten op Ger, mss heeft hij een oplossing.
Maak jij gebruik van mijn vertalingen?
En je bent er happy mee? Doe dan ook een kleine donatie indien gewenst.
Bezoek ook ~Algemeen Hulp Forum~

Gebruikersavatar
Hartenheer
Berichten: 669
Lid geworden op: 16 jan 2015, 11:49
Locatie: IJmuiden
Contacteer:

Re: Feed post bot

Bericht door Hartenheer » 22 jul 2019, 09:23

Als je handmatig start krijg je deze melding.



Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/zonstr1q/bierfijnproevers.nl/bierforum/includes/functions.php:3365) in /home/zonstr1q/bierfijnproevers.nl/bierforum/includes/functions_acp.php on line 137
Groeten,
Willem
Afbeelding

Gebruikersavatar
Hartenheer
Berichten: 669
Lid geworden op: 16 jan 2015, 11:49
Locatie: IJmuiden
Contacteer:

Re: Feed post bot

Bericht door Hartenheer » 22 jul 2019, 14:46

Verwarrend, als je kijkt bij de links van @Ger zelf staat de laatste {ga ik vanuit} versie.

Kijk je op https://www.phpbb.com/customise/db/exte ... edpostbot/ dan wordt Feed post bot 1.0.11 als laatste versie weergegeven.
Kan de fout overigens niet vinden.
Groeten,
Willem
Afbeelding

Gebruikersavatar
Ger
Moderator-team
Moderator-team
Berichten: 4835
Lid geworden op: 03 jan 2006, 22:23
Locatie: 192.68.1.100
Contacteer:

Re: Feed post bot

Bericht door Ger » 29 jul 2019, 12:40

Sorry voor de wat late reactie; een paar weken terug gezinsuitbreiding gehad, dus was met belangrijkere dingen dan phpBB bezig ;)

De melding die je krijgt impliceert dat de RSS feed compleet leeg is. Ik denk dat ik hier even een nettere melding omheen moet bouwen, maar dat parkeer ik even voor de lange termijn omdat het effect uiteindelijk niet verandert.

Controleer 2 dingen:
1. Is het inderdaad een RSS feed, en geen RDF of ATOM? De feed type kan je aanpassen in het ACP.
2. Bevat de feed überhaupt wel items om te verwerken?


Betreffende de versienummering:
ik submit niet elke wijziging die ik doe in de CDB op phpBB.com. Enerzijds omdat het soms ook gewoon kleine fixjes of testjes zijn en ik niet zeker weet of alles in elk scenario goed gaat (heeft tijd nodig). Anderzijds omdat validatie soms wel 2 maanden (of langer) duurt. Daardoor het is veel werk voor relatief weinig meerwaarde.

Gebruikersavatar
Hartenheer
Berichten: 669
Lid geworden op: 16 jan 2015, 11:49
Locatie: IJmuiden
Contacteer:

Re: Feed post bot

Bericht door Hartenheer » 29 jul 2019, 16:29

Gefeliciteerd kerel, daar gaat inderdaad een hoop tijd in zitten.

Toch vreemd dat dit voor de update prima werkte.
Zal alle feeds nakijken of ze nog werken.

Gecontroleerd.

Vele geven deze melding:Dit XML-bestand lijkt geen geassocieerde stijlinformatie te hebben. De documentstructuur is hieronder weergegeven.

Toevoeging:
Dit bericht geeft mijn eigen WP pagina ook :o
Groeten,
Willem
Afbeelding

Gebruikersavatar
Ger
Moderator-team
Moderator-team
Berichten: 4835
Lid geworden op: 03 jan 2006, 22:23
Locatie: 192.68.1.100
Contacteer:

Re: Feed post bot

Bericht door Ger » 29 jul 2019, 23:22

Da's prima. Die stijl informatie is ook niet nodig. Post maar eens de eerste 2 regels van feeds die in je acp module als RSS zijn aangegeven.

Gebruikersavatar
Hartenheer
Berichten: 669
Lid geworden op: 16 jan 2015, 11:49
Locatie: IJmuiden
Contacteer:

Re: Feed post bot

Bericht door Hartenheer » 30 jul 2019, 06:58

Pfffff, niet van die ingewikkelde vragen stellen hoor :oops: .
Dan moet ik @El torro vragen wat je bedoeld.{help, help :lol: }

Wat ik al eerder schreef, vind het zo vreemd dat voor de update naar 3.2.7 deze feeds prima hun werk deden.


https://bierenkennis.nl/feed/
https://www.bierwandeling.nl/feed/
http://workshopbierbrouwen.nl/feed/atom/
https://www.jopenbier.nl/nieuws-events/feed/
https://bierwandeltochten.blogspot.com/ ... genda.html
http://www.lambikstoempers.be/nl/agenda-nl/feed/
https://bierflash.wordpress.com/categor ... euws/feed/
Groeten,
Willem
Afbeelding

Gebruikersavatar
Ger
Moderator-team
Moderator-team
Berichten: 4835
Lid geworden op: 03 jan 2006, 22:23
Locatie: 192.68.1.100
Contacteer:

Re: Feed post bot

Bericht door Ger » 30 jul 2019, 07:36

Deze: https://www.jopenbier.nl/nieuws-events/feed/
en deze: www.lambikstoempers.be/nl/agenda-nl/feed/
Hebben geen inhoud. Het zijn een lege RSS huls zonder entries.

Deze: https://bierwandeltochten.blogspot.com/ ... genda.html
is helemaal geen feed.

Gebruikersavatar
AarClay
Berichten: 572
Lid geworden op: 10 feb 2005, 17:12

Re: Feed post bot

Bericht door AarClay » 30 jul 2019, 12:20

En als je twijfelt of iets een geldige feed is, dan haal je het door deze Validator:
https://validator.w3.org/feed/

Gebruikersavatar
Hartenheer
Berichten: 669
Lid geworden op: 16 jan 2015, 11:49
Locatie: IJmuiden
Contacteer:

Re: Feed post bot

Bericht door Hartenheer » 30 jul 2019, 13:04

@Ger bedankt.
@AarClay Dat was gelijk de vraag die in me opkwam.
Bedankt voor de url.
Groeten,
Willem
Afbeelding

Gebruikersavatar
Hartenheer
Berichten: 669
Lid geworden op: 16 jan 2015, 11:49
Locatie: IJmuiden
Contacteer:

Re: Feed post bot

Bericht door Hartenheer » 30 jul 2019, 14:05

De feeds verwijderd, maar blijf deze melding houden

https://www.dropbox.com/s/4vf4eozttlts8 ... t.png?dl=0
Groeten,
Willem
Afbeelding

Gebruikersavatar
Ger
Moderator-team
Moderator-team
Berichten: 4835
Lid geworden op: 03 jan 2006, 22:23
Locatie: 192.68.1.100
Contacteer:

Re: Feed post bot

Bericht door Ger » 30 jul 2019, 14:09

Kun je een screenshot maken met de lijst van alle feeds in de ACP module? Liefst met los even hier de exacte URLS van de betreffende feeds?


Gebruikersavatar
AarClay
Berichten: 572
Lid geworden op: 10 feb 2005, 17:12

Re: Feed post bot

Bericht door AarClay » 31 jul 2019, 00:18

Zijn de feeds wel gevalideerd?
https://validator.w3.org/feed/

Gebruikersavatar
Ger
Moderator-team
Moderator-team
Berichten: 4835
Lid geworden op: 03 jan 2006, 22:23
Locatie: 192.68.1.100
Contacteer:

Re: Feed post bot

Bericht door Ger » 31 jul 2019, 07:31

Deze: http://workshopbierbrouwen.nl/feed/atom/

Is een ATOM feed, geen RSS. Dit kun je aanpassen in de kolom "Feed type".

Normaliter (en zo ook bij mij zojuist) wordt het feed type automatisch herkend. Blijkbaar heb je dit aangepast en hoewel de automatische detectie soms faalt en ik daarom die optie biedt, moet je hier doorgaans vanaf blijven zolang alles werkt.

Gebruikersavatar
Hartenheer
Berichten: 669
Lid geworden op: 16 jan 2015, 11:49
Locatie: IJmuiden
Contacteer:

Re: Feed post bot

Bericht door Hartenheer » 31 jul 2019, 07:42

Dat was het, enorm bedankt.

Ik zou niet eens weten hoe je het zou moeten aanpassen, maar heb weer wat geleerd om dit in de gaten te gaan houden.
Groeten,
Willem
Afbeelding

Gebruikersavatar
Hartenheer
Berichten: 669
Lid geworden op: 16 jan 2015, 11:49
Locatie: IJmuiden
Contacteer:

Re: Feed post bot

Bericht door Hartenheer » 27 aug 2019, 08:51

Ik heb de feed postbot nu op 7200 staan.
Eerst stond het of 4 uur, maar toen had ik het idee dat dit te lang was.

Toch kan het nu nog ruim een halve dag duren voor berichten worden opgehaald.
Kan ik hier iets aan doen?
Groeten,
Willem
Afbeelding

Plaats reactie