feed bot

Hulp bij het installeren van of op zoek naar een extensie?
Gebruikersavatar
Ger
Moderator-team
Moderator-team
Berichten: 4837
Lid geworden op: 03 jan 2006, 22:23
Locatie: 192.68.1.100
Contacteer:

Re: feed bot

Bericht door Ger » 06 nov 2018, 11:12

Wat is de taal van de gebruiker waarmee je de berichten plaatst?

Gebruikersavatar
Hartenheer
Berichten: 669
Lid geworden op: 16 jan 2015, 11:49
Locatie: IJmuiden
Contacteer:

Re: feed bot

Bericht door Hartenheer » 06 nov 2018, 14:43

Nederlands. het is dezelfde winkel, met hengelsport en aquaria
Groeten,
Willem
Afbeelding

Gebruikersavatar
Ger
Moderator-team
Moderator-team
Berichten: 4837
Lid geworden op: 03 jan 2006, 22:23
Locatie: 192.68.1.100
Contacteer:

Re: feed bot

Bericht door Ger » 06 nov 2018, 16:56

Gaat het om de berichten in dit forum van "50 plus robot"? Die zijn allemaal met het Engelse "Source: " als taalstring. Ik zou toch nog eens nakijken wat de ingestelde taal van die bot is.

Gebruikersavatar
Hartenheer
Berichten: 669
Lid geworden op: 16 jan 2015, 11:49
Locatie: IJmuiden
Contacteer:

Re: feed bot

Bericht door Hartenheer » 06 nov 2018, 17:56

Dit is een ander bericht

Afbeelding

Wel Nederlands.

Waar kan je dan de instelling van de bot instellen, ik zie alleen deze pagina

Kan hier helaas geen grotere afbeeldingen plaatsen, :cry:
Hopelijk heb je hier genoeg aan.
Alleen de feed invullen heb ik eraf gelaten.
Zie geen taalinstelling
___________________________________________________________________________________

Interval voor het automatisch ophalen van feeds (in seconden). 0 om dit uit te schakelen.:
43200

Verwerk alle feeds handmatig:
Feeds
Feed toevoegen:

Je kunt RSS, ATOM en RDF feeds toevoegen met onderstaand formulier. Begin met het toevoegen van een feed URL. Als je feeds toegevoegd hebt, wordt een tabel met deze parameters getoond:

Feed URL:
De URL van de feed, bijv. https://www.phpbb.com/feeds/rss/. Iedere feed URL moet uniek zijn.
Feed type:
Feeds kunnen van het type ATOM, RDF of RSS zijn. Bij het toevoegen van een feed wordt dit automatisch herkend. Indien er geen berichten gevonden worden kan het helpen om dit aan te passen.
Onderwerp prefix:
Je kunt ervoor kiezen om een prefix voor de onderwerptitel te plaatsen, bijvoorbeeld “[phpBB RSS]”. Laat leeg om geen prefix te gebruiken.
Feed forum:
Forum waar nieuwe feed berichten in geplaatst worden.
Feed gebruiker id:
De id van de gebruiker op wiens naam de nieuwe berichten geplaatst worden.
Tekstlimiet:
De ruwe tekst van de feed zal gelimiteerd worden tot het opgegeven aantal tekens. Woorden worden niet afgekapt en eventuele HTML-fouten die hierdoor ontstaan worden gerepareerd alvorens de BBcode conversie plaatsvind. Er wordt een “Lees meer” link toegevoegd.
Stel op 0 in om deze functie uit te schakelen.
Time-out:
De tijd die gewacht wordt op antwoord van de feed URL. Indien deze tijd verstreken is zonder antwoord wordt het verzoek afgebroken.
Lokale datum/tijd:
Vink aan om moment van verwerken als berichttijd op te slaan. Laat uit om de publicatiedatum van de feed als berichttijd op te slaan.
Link toevoegen:
Voeg een link naar de bron van het feedbericht toe.
Groeten,
Willem
Afbeelding

Gebruikersavatar
Ger
Moderator-team
Moderator-team
Berichten: 4837
Lid geworden op: 03 jan 2006, 22:23
Locatie: 192.68.1.100
Contacteer:

Re: feed bot

Bericht door Ger » 07 nov 2018, 08:25

Je gaat simpelweg naar Gebruikersbeheer, vult de naam van de gebruiker in die je voor de feed gebruikt en in het volgende scherm kies je rechtsboven voor Voorkeuren.

Gebruikersavatar
Hartenheer
Berichten: 669
Lid geworden op: 16 jan 2015, 11:49
Locatie: IJmuiden
Contacteer:

Re: feed bot

Bericht door Hartenheer » 21 jan 2019, 10:02

Is er een manier om de Feed van een pagina te vinden?
Verschillende programma's heb ik al geprobeerd, ook deze http://www.feedbucket.com/
Maar die geeft overal geen feed gevonden.
Groeten,
Willem
Afbeelding

Gebruikersavatar
Ger
Moderator-team
Moderator-team
Berichten: 4837
Lid geworden op: 03 jan 2006, 22:23
Locatie: 192.68.1.100
Contacteer:

Re: feed bot

Bericht door Ger » 21 jan 2019, 10:37

Als je als beheerder van een website geen feed publiceert, dan is die er niet.

Gebruikersavatar
Hartenheer
Berichten: 669
Lid geworden op: 16 jan 2015, 11:49
Locatie: IJmuiden
Contacteer:

Re: feed bot

Bericht door Hartenheer » 21 jan 2019, 11:22

Ger schreef:
21 jan 2019, 10:37
Als je als beheerder van een website geen feed publiceert, dan is die er niet.
Bedankt voor de reactie.
Groeten,
Willem
Afbeelding

Gebruikersavatar
Hartenheer
Berichten: 669
Lid geworden op: 16 jan 2015, 11:49
Locatie: IJmuiden
Contacteer:

Re: feed bot

Bericht door Hartenheer » 21 jan 2019, 19:38

Het wil niet lukken.
Janus Zonstraal heeft het geprobeerd op een andere manier, bij hem werkt het wel.
Ik krijg deze fout.

Code: Selecteer alles

XML fout in feed bron
» https://www.biernet.nl/rss.xml
Groeten,
Willem
Afbeelding

Gebruikersavatar
Ger
Moderator-team
Moderator-team
Berichten: 4837
Lid geworden op: 03 jan 2006, 22:23
Locatie: 192.68.1.100
Contacteer:

Re: feed bot

Bericht door Ger » 22 jan 2019, 09:44

ik weet even niet wat je hiermee wil bereiken in relatie tot de Feed Post Bot?

Die link die je geeft heeft inderdaad geen valide feed, dus die kan niet gelezen worden. Daarvoor moet je bij Biernet zijn.

Gebruikersavatar
Hartenheer
Berichten: 669
Lid geworden op: 16 jan 2015, 11:49
Locatie: IJmuiden
Contacteer:

Re: feed bot

Bericht door Hartenheer » 22 jan 2019, 09:50

Ik stel de vraag juist omdat El Torro wel connectie met deze feed heeft.
Groeten,
Willem
Afbeelding

Gebruikersavatar
Ger
Moderator-team
Moderator-team
Berichten: 4837
Lid geworden op: 03 jan 2006, 22:23
Locatie: 192.68.1.100
Contacteer:

Re: feed bot

Bericht door Ger » 22 jan 2019, 10:05

Ik weet niet waar je op doelt met "connectie met de feed hebben", maar de feed is gewoon niet valide. Zie ook deze resultaten: https://validator.w3.org/feed/check.cgi ... %2Frss.xml

Sommige feed fetchers kunnen er misschien iets van brouwen maar het ding bevat gewoon fouten. Daar gaat de feed post bot niets aan veranderen.

Gebruikersavatar
Hartenheer
Berichten: 669
Lid geworden op: 16 jan 2015, 11:49
Locatie: IJmuiden
Contacteer:

Re: feed bot

Bericht door Hartenheer » 22 jan 2019, 10:07

Oké duidelijk.
Groeten,
Willem
Afbeelding

Gebruikersavatar
Hartenheer
Berichten: 669
Lid geworden op: 16 jan 2015, 11:49
Locatie: IJmuiden
Contacteer:

Re: feed bot

Bericht door Hartenheer » 28 jan 2019, 17:00

@Ger Ik moet de berichten van de bot steeds goedkeuren.
Is dat normaal?
Groeten,
Willem
Afbeelding

Gebruikersavatar
Solidjeuh
Berichten: 632
Lid geworden op: 05 okt 2010, 06:28
Locatie: Aalst / Belgie
Contacteer:

Re: feed bot

Bericht door Solidjeuh » 28 jan 2019, 17:08

Hartenheer schreef:
28 jan 2019, 17:00
@Ger Ik moet de berichten van de bot steeds goedkeuren.
Is dat normaal?
Heeft niets met de extensie te maken, je moet die permissie voor bots wijzigen in forumpermissies. (Kan berichten plaatsen zonder goedkeuring)
Maak jij gebruik van mijn vertalingen?
En je bent er happy mee? Doe dan ook een kleine donatie indien gewenst.
Bezoek ook ~Algemeen Hulp Forum~

Gebruikersavatar
Hartenheer
Berichten: 669
Lid geworden op: 16 jan 2015, 11:49
Locatie: IJmuiden
Contacteer:

Re: feed bot

Bericht door Hartenheer » 28 jan 2019, 17:38

Sorry @Solidjeuh ben aan het zoeken, maar kan deze optie niet vinden in gebruikers permissie
Groeten,
Willem
Afbeelding

Gebruikersavatar
Solidjeuh
Berichten: 632
Lid geworden op: 05 okt 2010, 06:28
Locatie: Aalst / Belgie
Contacteer:

Re: feed bot

Bericht door Solidjeuh » 28 jan 2019, 18:09

Hartenheer schreef:
28 jan 2019, 17:38
Sorry @Solidjeuh ben aan het zoeken, maar kan deze optie niet vinden in gebruikers permissie
Nier bij gebruikers permissies, maar forum permissies.

Afbeelding
Maak jij gebruik van mijn vertalingen?
En je bent er happy mee? Doe dan ook een kleine donatie indien gewenst.
Bezoek ook ~Algemeen Hulp Forum~

Gebruikersavatar
Hartenheer
Berichten: 669
Lid geworden op: 16 jan 2015, 11:49
Locatie: IJmuiden
Contacteer:

Re: feed bot

Bericht door Hartenheer » 28 jan 2019, 18:25

Ah daar zat de fout.
Ik had nog geen groep forumbot gemaakt.

Enorm bedankt voor de ondersteuning
Groeten,
Willem
Afbeelding

Gebruikersavatar
Hartenheer
Berichten: 669
Lid geworden op: 16 jan 2015, 11:49
Locatie: IJmuiden
Contacteer:

Re: feed bot

Bericht door Hartenheer » 08 feb 2019, 14:44

Ligt dit aan de afzender {WP] of een regel in de extensie?

Code: Selecteer alles

Fout tijdens het aanmaken van een afbeelding
» Fout in [ROOT]/phpbb/user.php op regel 604: DateTime::setTimezone() expects parameter 1 to be DateTimeZone, null given
Groeten,
Willem
Afbeelding

Gebruikersavatar
Ger
Moderator-team
Moderator-team
Berichten: 4837
Lid geworden op: 03 jan 2006, 22:23
Locatie: 192.68.1.100
Contacteer:

Re: feed bot

Bericht door Ger » 08 feb 2019, 16:22

Kan ik zo niet zeggen. Wat is de feed url?

Plaats reactie