feed bot

Hulp bij het installeren van of op zoek naar een extensie?
Gebruikersavatar
Hartenheer
Berichten: 648
Lid geworden op: 16 jan 2015, 11:49
Locatie: IJmuiden
Contacteer:

feed bot

Bericht door Hartenheer » 21 okt 2018, 17:45

@Ger
Is het niet mogelijk om een FB pagina via postbot te laten werken?
Krijg gelijk deze onderstaande meldingen , een paar pagina's lang


Afbeelding
Groeten,
Willem
Afbeelding

Gebruikersavatar
Ger
Moderator-team
Moderator-team
Berichten: 4772
Lid geworden op: 03 jan 2006, 22:23
Locatie: 192.68.1.100
Contacteer:

Re: feed bot

Bericht door Ger » 22 okt 2018, 09:10

Ik kan hier niets over zeggen zonder meer informatie. Geef aub een link naar de feed.

PS: ik zit momenteel midden in een verbouwing (ff uitpuffen van tegels naar boven sjouwen) dus het kan even duren voordat ik reageer.

Gebruikersavatar
Hartenheer
Berichten: 648
Lid geworden op: 16 jan 2015, 11:49
Locatie: IJmuiden
Contacteer:

Re: feed bot

Bericht door Hartenheer » 22 okt 2018, 09:15

Hoi Ger,

Dat doe je helemaal verkeerd hoor, verbouwen daar zijn wij niet voor gemaakt. :D

Dit is de pagina die ik wil plaatsen.
https://www.facebook.com/AquaNaturaNL

Ik had al van David een link gehad, maar dat geeft een foutmelding.
Groeten,
Willem
Afbeelding

Gebruikersavatar
Hartenheer
Berichten: 648
Lid geworden op: 16 jan 2015, 11:49
Locatie: IJmuiden
Contacteer:

Re: feed bot

Bericht door Hartenheer » 22 okt 2018, 15:23

Het is inmiddels gelukt, met hulp van David op .com

Ik heb alleen nog een vraag.
De foto komt niet over, kan ik dat verbeteren?


Afbeelding
Groeten,
Willem
Afbeelding

Gebruikersavatar
Ger
Moderator-team
Moderator-team
Berichten: 4772
Lid geworden op: 03 jan 2006, 22:23
Locatie: 192.68.1.100
Contacteer:

Re: feed bot

Bericht door Ger » 23 okt 2018, 08:58

De link die je plaatst is geen RSS feed, ik lees dat je een bepaalde service gebruikt om dat om te zetten. Ik heb de output daarvan nodig; hetgeen wat jij ook in het beheerderspaneel bij de feed post bot invult.

Gebruikersavatar
Hartenheer
Berichten: 648
Lid geworden op: 16 jan 2015, 11:49
Locatie: IJmuiden
Contacteer:

Re: feed bot

Bericht door Hartenheer » 23 okt 2018, 09:04

Op het web staan verschillende berichten hoe je een pagina feed kan maken.
Alleen zijn ze blijkbaar achterhaald.

De feed die ik nu gebruik heb ik van David
http://fetchrss.com

Maar ben hier niet echt content mee.
Ik hou er niet van om van andere sites afhankelijk te zijn, heb daar namelijk slechte ervaringen mee.

Helaas is dit tot nu toe de enige optie
Groeten,
Willem
Afbeelding

Gebruikersavatar
Ger
Moderator-team
Moderator-team
Berichten: 4772
Lid geworden op: 03 jan 2006, 22:23
Locatie: 192.68.1.100
Contacteer:

Re: feed bot

Bericht door Ger » 23 okt 2018, 09:07

Ger schreef:
23 okt 2018, 08:58
Ik heb de output daarvan nodig; hetgeen wat jij ook in het beheerderspaneel bij de feed post bot invult.

Gebruikersavatar
Hartenheer
Berichten: 648
Lid geworden op: 16 jan 2015, 11:49
Locatie: IJmuiden
Contacteer:

Re: feed bot

Bericht door Hartenheer » 23 okt 2018, 09:10

Dit heb ik van die site als feed gekregen.

http://fetchrss.com/rss/5bcd73ce8a93f84 ... 715321.xml
Groeten,
Willem
Afbeelding

Gebruikersavatar
Ger
Moderator-team
Moderator-team
Berichten: 4772
Lid geworden op: 03 jan 2006, 22:23
Locatie: 192.68.1.100
Contacteer:

Re: feed bot

Bericht door Ger » 23 okt 2018, 09:28

Een vlotte test levert mij weinig bijzonders op; zou gewoon moeten werken. Zijn er nog bijzonderheden om rekening mee te houden? Kun je aangeven welke extensies je nog meer hebt geïnstalleerd?

Gebruikersavatar
Hartenheer
Berichten: 648
Lid geworden op: 16 jan 2015, 11:49
Locatie: IJmuiden
Contacteer:

Re: feed bot

Bericht door Hartenheer » 23 okt 2018, 09:34

veel
Ik kan beter een printscreen maken, maar die wordt niet door deze site geaccepteerd {te groot}

Ik heb er al één uit gezet, topic fixed. die gaf storing.
Groeten,
Willem
Afbeelding

Gebruikersavatar
Hartenheer
Berichten: 648
Lid geworden op: 16 jan 2015, 11:49
Locatie: IJmuiden
Contacteer:

Re: feed bot

Bericht door Hartenheer » 23 okt 2018, 09:36

Groeten,
Willem
Afbeelding

Gebruikersavatar
Hartenheer
Berichten: 648
Lid geworden op: 16 jan 2015, 11:49
Locatie: IJmuiden
Contacteer:

Re: feed bot

Bericht door Hartenheer » 23 okt 2018, 09:51

Op zich wordt de foto wel goed vermeld, als ik het aanpas en de gehele url zie moet ik "> verwijderen en

Code: Selecteer alles

[/img]
achter plaatsen
Groeten,
Willem
Afbeelding

Gebruikersavatar
Ger
Moderator-team
Moderator-team
Berichten: 4772
Lid geworden op: 03 jan 2006, 22:23
Locatie: 192.68.1.100
Contacteer:

Re: feed bot

Bericht door Ger » 29 okt 2018, 11:59

Ik heb nog wat getest, bij mij gaat het goed. Kan zijn dat het deels komt doordat je nog een wat oudere versie hebt; jij draait op de (ongevalideerde) 1.0.1 versie. Ik denk dat updaten naar 1.0.14 (hier) je probleem zal verhelpen.

Gebruikersavatar
Hartenheer
Berichten: 648
Lid geworden op: 16 jan 2015, 11:49
Locatie: IJmuiden
Contacteer:

Re: feed bot

Bericht door Hartenheer » 29 okt 2018, 15:06

Bedankt Ger,

Ik zal hem installeren.
Groeten,
Willem
Afbeelding

Gebruikersavatar
Hartenheer
Berichten: 648
Lid geworden op: 16 jan 2015, 11:49
Locatie: IJmuiden
Contacteer:

Re: feed bot

Bericht door Hartenheer » 30 okt 2018, 16:47

Werkt inderdaad perfect Ger
Bedankt voor de update
Groeten,
Willem
Afbeelding

Gebruikersavatar
Hartenheer
Berichten: 648
Lid geworden op: 16 jan 2015, 11:49
Locatie: IJmuiden
Contacteer:

Re: feed bot

Bericht door Hartenheer » 04 nov 2018, 10:53

Waarschijnlijk een hele dome rare vraag.

De feed bot werkt nu geweldig goed.
Maar zou hem graag ook als een postbot willen laten plaatsen.
Dus door een account waar men geen berichten en contact kan zoeken.
Is daar een manier voor?
Ik heb nu een gewoon robot account aangemaakt, maar je zal het altijd zien dat men toch via de postbot een PB bericht willen sturen.
Groeten,
Willem
Afbeelding

Jim
Beheerder
Beheerder
Berichten: 3867
Lid geworden op: 21 feb 2007, 14:53
Locatie: Groningen
Contacteer:

Re: feed bot

Bericht door Jim » 04 nov 2018, 11:46

Zeker geen domme vraag hoor. :)

Je kan via de account instellingen in het Gebruikerspaneel instellen dat het Robotaccount geen PMs wil kunnen ontvangen, dan kunnen je gebruikers die ook niet naar dat account versturen. Zou dat helpen?
Jim Mossing Holsteyn - Beheerder
Documentatie | Algemene voorwaarden | Wiki

Heb je suggesties over het verbeteren van phpBB.nl of andere site-gerelateerde vragen? Stuur me een PB!

Gebruikersavatar
Hartenheer
Berichten: 648
Lid geworden op: 16 jan 2015, 11:49
Locatie: IJmuiden
Contacteer:

Re: feed bot

Bericht door Hartenheer » 04 nov 2018, 12:31

Dat had ik inderdaad al gedaan.
Maar staat nu ook in de ledenlijst als medelid.
Groeten,
Willem
Afbeelding

Gebruikersavatar
Ger
Moderator-team
Moderator-team
Berichten: 4772
Lid geworden op: 03 jan 2006, 22:23
Locatie: 192.68.1.100
Contacteer:

Re: feed bot

Bericht door Ger » 05 nov 2018, 08:42

Maar als het goed is krijgt men dan gewoon de melding dat de gebruiker geen PB wil ontvangen, dat lijkt me toch prima? Eventueel kun je nog een rang "robot" meegeven en een melding in de handtekening als "ik ben geen mens, stuur mij geen PB" o.i.d.

Gebruikersavatar
Hartenheer
Berichten: 648
Lid geworden op: 16 jan 2015, 11:49
Locatie: IJmuiden
Contacteer:

Twee talig

Bericht door Hartenheer » 06 nov 2018, 10:11

In het talen bestand staan twee talen.
Gek genoeg wordt het de ene keer in het Nederlands geplaatst en de andere keer in het Engels.
Kan ik de het Engelse taalbestand gewoon weghalen zonder dat er problemen ontstaan?

Het gebeurd door de zelfde feed site


Afbeelding
Groeten,
Willem
Afbeelding

Plaats reactie