advertisement management extensie

Hulp bij het installeren van of op zoek naar een extensie?
Gebruikersavatar
nl1sms
Berichten: 555
Lid geworden op: 12 mei 2005, 16:11
Locatie: Zaanstad

advertisement management extensie

Bericht door nl1sms » 27 sep 2017, 17:05

  • Modificatie & Versie:
    Directe link naar de extensie:
    Adres van je forum: http://www.overmatigzweten.nl
    phpBB versie:3.1.2
    Heb je onlangs een andere modificatie of stijl geïnstalleerd?

    Wat is het probleem?
Allereerst ben ik heel blij met deze extensie. Maar ik wil graag 4 banners onderaan de footer (below footer) hebben. Dit gaat volgens mij niet met deze extensie.

Kan iemand mij op weg helpen???? Misschien moet ik iets in de code veranderen desnoods?? maar wat ? Thx.

keep up the good work phpBB

Edit: als ik 4 keer below footer selecteer dan krijg ik maar 1 banner te zien. Ook als ik prioriteiten verander blijf ik er maar 1 zien. Ik wil er dus gewoon 4 onder elkaar hebben........ HELP!

Gebruikersavatar
El torro
Berichten: 2794
Lid geworden op: 02 sep 2014, 21:28
Locatie: In het zonnige zuiden
Contacteer:

Re: advertisement management extensie

Bericht door El torro » 27 sep 2017, 17:30

Zet de 4 banners in één advertentie blok "below footer".

Gebruikersavatar
BennyBernaer
Berichten: 374
Lid geworden op: 05 jan 2008, 17:02
Locatie: Antwerpen

Re: advertisement management extensie

Bericht door BennyBernaer » 27 sep 2017, 17:35

Wat is er fout met het feit dat ze afwisselend worden getoond?

Gebruikersavatar
nl1sms
Berichten: 555
Lid geworden op: 12 mei 2005, 16:11
Locatie: Zaanstad

Re: advertisement management extensie

Bericht door nl1sms » 27 sep 2017, 17:42

El torro schreef:
27 sep 2017, 17:30
Zet de 4 banners in één advertentie blok "below footer".
Yup daar kwam ik ook achter. Werkt perfect! super.

@@BennyBernaer
Daar is niks mis mee maar ik wil dat niet ! :)

Gebruikersavatar
nl1sms
Berichten: 555
Lid geworden op: 12 mei 2005, 16:11
Locatie: Zaanstad

Re: advertisement management extensie

Bericht door nl1sms » 27 sep 2017, 18:30

Zo ik ben ff bezig geweest maar het is gelukt.... alleen 1 vraagje nog....

Op mobiele telefoons zie je niet de complete banner. Je mist een stuk van de linker kant. Weet iemand hoe dat komt en hoe ik het kan oplossen?

Gebruikersavatar
El torro
Berichten: 2794
Lid geworden op: 02 sep 2014, 21:28
Locatie: In het zonnige zuiden
Contacteer:

Re: advertisement management extensie

Bericht door El torro » 27 sep 2017, 19:07

De banner wordt uitgelijnd in het midden met deze css display: flex;
justify-content: center;

Kleine banners kan een oplossing zijn

Gebruikersavatar
nl1sms
Berichten: 555
Lid geworden op: 12 mei 2005, 16:11
Locatie: Zaanstad

Re: advertisement management extensie

Bericht door nl1sms » 27 sep 2017, 19:11

El torro schreef:
27 sep 2017, 19:07
De banner wordt uitgelijnd in het midden met deze css display: flex;
justify-content: center;
ehmmm.. waar vind ik dat precies en wat moet ik veranderen waarin om dat ongedaan te krijgen ?
Moet ik de extensie zelf modden of iets anders aanpassen? thx

Gebruikersavatar
El torro
Berichten: 2794
Lid geworden op: 02 sep 2014, 21:28
Locatie: In het zonnige zuiden
Contacteer:

Re: advertisement management extensie

Bericht door El torro » 27 sep 2017, 19:26

Er is "nog" geen oplossing
https://www.phpbb.com/community/viewtop ... #p14811916

Tot die tijd zal je kleinere banners moeten gebruiken.

Gebruikersavatar
nl1sms
Berichten: 555
Lid geworden op: 12 mei 2005, 16:11
Locatie: Zaanstad

Re: advertisement management extensie

Bericht door nl1sms » 27 sep 2017, 19:43

Thanx El torro.

Het zou mooi zijn als er ergens een mogelijkheid zou zijn om dit in te kunnen stellen binnen de extensie of dat hij hem gewoon goed laat zien op een mobiele telefoon :) :)

Gebruikersavatar
El torro
Berichten: 2794
Lid geworden op: 02 sep 2014, 21:28
Locatie: In het zonnige zuiden
Contacteer:

Re: advertisement management extensie

Bericht door El torro » 27 sep 2017, 20:07

Draai je telefoon 90º ;)

Gebruikersavatar
nl1sms
Berichten: 555
Lid geworden op: 12 mei 2005, 16:11
Locatie: Zaanstad

Re: advertisement management extensie

Bericht door nl1sms » 08 jan 2018, 20:13

Zojuist 1.04 geinstalleerd en nu werken de banners ook op een mobiel prima.

Alleen nog 1 vraagje. Ik wil een stukje javascript invoegen ivm twee website tellers. Als ik dit doe krijg ik wel de teller te zien maar ook een stuk code. Weet iemand hoe ik dit moet doen binnen de extensie ?

gaat om de volgende code:

<!-- Start of belstat.nl Counter -->
<script type="text/javascript">
<!--
d=document;
pag="";col="";scr=0;b=navigator.appName;
scr=screen.width+"*"+screen.height;
ref=escape(document.referrer);
pag=escape(d.URL);
if (b != "Netscape") {col=screen.colorDepth}
else {col=screen.pixelDepth}
if(col=="undefined"){col="";}
d.write("<a href=http://www.belstat.nl/viewstat.asp?User ... en&lang=nl target=_blank><img border=0 src=\"http://www.belstat.nl/regstat.aspx?");
d.write("UserID=ozweten&BColor=lightred&refer=" + ref + "&pag=" + pag + "&b=" + b + "&col=" + col + "&scr=" + scr);
d.write("\" align=center width=16 height=16 alt=\"Klik hier voor statistieken\"><\/a>");
// -->
</script>
<!-- End of belstat.nl Counter -->
<!-- Begin JouwStats code-->
<script src="http://www.jouwstats.nl/count.js"></script>
<script type = "text/javascript">
//<![CDATA[
count(31);
//]]>
</script>
<!-- Einde JouwStats code-->

Gebruikersavatar
Theriddler
Berichten: 1102
Lid geworden op: 20 apr 2012, 07:47
Contacteer:

Re: advertisement management extensie

Bericht door Theriddler » 16 jan 2018, 12:55

nl1sms schreef:
08 jan 2018, 20:13
Zojuist 1.04 geinstalleerd en nu werken de banners ook op een mobiel prima.

Alleen nog 1 vraagje. Ik wil een stukje javascript invoegen ivm twee website tellers. Als ik dit doe krijg ik wel de teller te zien maar ook een stuk code. Weet iemand hoe ik dit moet doen binnen de extensie ?

gaat om de volgende code:

<!-- Start of belstat.nl Counter -->
<script type="text/javascript">
<!--
d=document;
pag="";col="";scr=0;b=navigator.appName;
scr=screen.width+"*"+screen.height;
ref=escape(document.referrer);
pag=escape(d.URL);
if (b != "Netscape") {col=screen.colorDepth}
else {col=screen.pixelDepth}
if(col=="undefined"){col="";}
d.write("<a href=http://www.belstat.nl/viewstat.asp?User ... en&lang=nl target=_blank><img border=0 src=\"http://www.belstat.nl/regstat.aspx?");
d.write("UserID=ozweten&BColor=lightred&refer=" + ref + "&pag=" + pag + "&b=" + b + "&col=" + col + "&scr=" + scr);
d.write("\" align=center width=16 height=16 alt=\"Klik hier voor statistieken\"><\/a>");
// -->
</script>
<!-- End of belstat.nl Counter -->
<!-- Begin JouwStats code-->
<script src="http://www.jouwstats.nl/count.js"></script>
<script type = "text/javascript">
//<![CDATA[
count(31);
//]]>
</script>
<!-- Einde JouwStats code-->
Welk stuk code krijg je te zien?

als ik zo kijk zou ik deze weglaten:

Code: Selecteer alles

<!-- Start of belstat.nl Counter -->
en

Code: Selecteer alles

<!-- End of belstat.nl Counter -->
<!-- Begin JouwStats code-->
en

Code: Selecteer alles

<!-- Einde JouwStats code-->
Theriddler - phpBBservice.nl Teamlid
AfbeeldingSupport Tools | Afbeeldingalgemene-voorwaarden | Afbeelding My Extensions | buy me a beer Afbeelding

Gebruikersavatar
nl1sms
Berichten: 555
Lid geworden op: 12 mei 2005, 16:11
Locatie: Zaanstad

Re: advertisement management extensie

Bericht door nl1sms » 23 jan 2018, 11:37

Ik krijg onderstaande te zien:

Code: Selecteer alles

<!-- d=document; pag="";col="";scr=0;b=navigator.appName; scr=screen.width+"*"+screen.height; ref=escape(document.referrer); pag=escape(d.URL); if (b != "Netscape") {col=screen.colorDepth} else {col=screen.pixelDepth} if(col=="undefined"){col="";} d.write("<a href=http://www.belstat.nl/viewstat.asp?UserID=overmatigzweten&lang=nl target=_blank><img border=0 src=\"http://www.belstat.nl/regstat.aspx?"); d.write("UserID=overmatigzweten&BColor=lightred&refer=" + ref + "&pag=" + pag + "&b=" + b + "&col=" + col + "&scr=" + scr); d.write("\" align=center width=16 height=16 alt=\"Klik hier voor statistieken\"><\/a>"); // --> 
Gevolgd door de 2 teller icoontjes. Ik heb gedaan wat jij zei maar dat helpt dus niet. Misschien omdat het javascript is?
Laatst gewijzigd door Ger op 23 jan 2018, 11:50, 1 keer totaal gewijzigd.
Reden: Gebruik BBcode Code-tags AUB

Gebruikersavatar
nl1sms
Berichten: 555
Lid geworden op: 12 mei 2005, 16:11
Locatie: Zaanstad

Re: advertisement management extensie

Bericht door nl1sms » 03 apr 2018, 13:52

Schop!

Is er dan niemand die weet hoe ik javascript code, zoals hierboven, voor een teller kan zetten in deze extensie?

Gebruikersavatar
Ger
Moderator-team
Moderator-team
Berichten: 4822
Lid geworden op: 03 jan 2006, 22:23
Locatie: 192.68.1.100
Contacteer:

Re: advertisement management extensie

Bericht door Ger » 03 apr 2018, 14:45

Maak dit er eens van:

Code: Selecteer alles

<script type="text/javascript">
d=document;
pag="";col="";scr=0;b=navigator.appName;
scr=screen.width+"*"+screen.height;
ref=escape(document.referrer);
pag=escape(d.URL);
if (b != "Netscape") {col=screen.colorDepth}
else {col=screen.pixelDepth}
if(col=="undefined"){col="";}
d.write("<a href=http://www.belstat.nl/viewstat.asp?UserID=ozweten&lang=nl target=_blank><img border=0 src=\"http://www.belstat.nl/regstat.aspx?");
d.write("UserID=ozweten&BColor=lightred&refer=" + ref + "&pag=" + pag + "&b=" + b + "&col=" + col + "&scr=" + scr);
d.write("\" align=center width=16 height=16 alt=\"Klik hier voor statistieken\"><\/a>");
</script>
<script src="http://www.jouwstats.nl/count.js"></script>
<script type = "text/javascript">
count(31);
</script>

Gebruikersavatar
nl1sms
Berichten: 555
Lid geworden op: 12 mei 2005, 16:11
Locatie: Zaanstad

Re: advertisement management extensie

Bericht door nl1sms » 03 apr 2018, 15:08

Nope krijg nog steeds een stuk code te zien.....

Gebruikersavatar
Theriddler
Berichten: 1102
Lid geworden op: 20 apr 2012, 07:47
Contacteer:

Re: advertisement management extensie

Bericht door Theriddler » 04 apr 2018, 07:50

Als je de code op je site hebt staan, wat zegt de (error)console dan, geeft deze een error weer?
Het kan zo zijn dat die code van belstat conflicteert met een andere code (andere extensie waar javascript in zit?).

Om de console op te roepen:

In firefox druk je op F12 en klik dan op het tabblad Console, ververs de pagina even en kijk in console of er iets staat en plaats dat even in een nieuw bericht hieronder deze post.

In chrome kan het ook werkt net iets anders maar ook oproepen met F12
Theriddler - phpBBservice.nl Teamlid
AfbeeldingSupport Tools | Afbeeldingalgemene-voorwaarden | Afbeelding My Extensions | buy me a beer Afbeelding

Gebruikersavatar
Theriddler
Berichten: 1102
Lid geworden op: 20 apr 2012, 07:47
Contacteer:

Re: advertisement management extensie

Bericht door Theriddler » 04 apr 2018, 08:03

Ger schreef:
03 apr 2018, 14:45
Maak dit er eens van:

Code: Selecteer alles

<script type="text/javascript">
d=document;
pag="";col="";scr=0;b=navigator.appName;
scr=screen.width+"*"+screen.height;
ref=escape(document.referrer);
pag=escape(d.URL);
if (b != "Netscape") {col=screen.colorDepth}
else {col=screen.pixelDepth}
if(col=="undefined"){col="";}
d.write("<a href=http://www.belstat.nl/viewstat.asp?UserID=ozweten&lang=nl target=_blank><img border=0 src=\"http://www.belstat.nl/regstat.aspx?");
d.write("UserID=ozweten&BColor=lightred&refer=" + ref + "&pag=" + pag + "&b=" + b + "&col=" + col + "&scr=" + scr);
d.write("\" align=center width=16 height=16 alt=\"Klik hier voor statistieken\"><\/a>");
</script>
<script src="http://www.jouwstats.nl/count.js"></script>
<script type = "text/javascript">
count(31);
</script>
[/quote]

of:

[code]<script type="text/javascript">
d=document;
pag='';col='';scr=0;b=navigator.appName;
scr=screen.width+'*'+screen.height;
ref=parent==self ? escape(window.document.referrer) : escape(top.document.referrer);
pag=escape(d.URL);
if (b != 'Netscape') {col=screen.colorDepth}
else {col=screen.pixelDepth}
if(col=="undefined"){col="";}
d.write("<a href=http://www.belstat.nl/viewstat.asp?UserID=ozweten&lang=nl target=_blank><img border=0 src=\"http://www.belstat.nl/regstat.aspx?");
d.write("UserID=ozweten&BColor=lightred&refer=" + ref + "&pag=" + pag + "&b=" + b + "&col=" + col + "&scr=" + scr);
d.write("\" align=center width=16 height=16 alt=\"Klik hier voor statistieken\"><\/a>");
</script>
<script src="http://www.jouwstats.nl/count.js"></script>
<script type = "text/javascript">
count(31);
</script>
<script src="http://www.jouwstats.nl/count.js"></script>
<script type = "text/javascript">
count(31);
</script>
dit stukje regel is veranderd:

Code: Selecteer alles

ref=parent==self ? escape(window.document.referrer) : escape(top.document.referrer);
Maar ik ben niet zeker of dit ook werkt, deze regel komt uit de pro code

Edit:
when run in frames, you are trying to access top.document which is illegal since the parent is from a different domain than the frame. (run the page in FireFox and look at the ErrorConsole and you will see the error recorded).

Dus net als in mijn vorig bericht ,kijk even in de error console welke error er word weergegeven.
Theriddler - phpBBservice.nl Teamlid
AfbeeldingSupport Tools | Afbeeldingalgemene-voorwaarden | Afbeelding My Extensions | buy me a beer Afbeelding

Gebruikersavatar
Theriddler
Berichten: 1102
Lid geworden op: 20 apr 2012, 07:47
Contacteer:

Re: advertisement management extensie

Bericht door Theriddler » 04 apr 2018, 08:05

Ger schreef:
03 apr 2018, 14:45
Maak dit er eens van:

Code: Selecteer alles

<script type="text/javascript">
d=document;
pag="";col="";scr=0;b=navigator.appName;
scr=screen.width+"*"+screen.height;
ref=escape(document.referrer);
pag=escape(d.URL);
if (b != "Netscape") {col=screen.colorDepth}
else {col=screen.pixelDepth}
if(col=="undefined"){col="";}
d.write("<a href=http://www.belstat.nl/viewstat.asp?UserID=ozweten&lang=nl target=_blank><img border=0 src=\"http://www.belstat.nl/regstat.aspx?");
d.write("UserID=ozweten&BColor=lightred&refer=" + ref + "&pag=" + pag + "&b=" + b + "&col=" + col + "&scr=" + scr);
d.write("\" align=center width=16 height=16 alt=\"Klik hier voor statistieken\"><\/a>");
</script>
<script src="http://www.jouwstats.nl/count.js"></script>
<script type = "text/javascript">
count(31);
</script>
of:

Code: Selecteer alles

<script type="text/javascript">
d=document;
pag='';col='';scr=0;b=navigator.appName;
scr=screen.width+'*'+screen.height;
ref=parent==self ? escape(window.document.referrer) : escape(top.document.referrer);
pag=escape(d.URL);
if (b != 'Netscape') {col=screen.colorDepth}
else {col=screen.pixelDepth}
if(col=="undefined"){col="";}
d.write("<a href=http://www.belstat.nl/viewstat.asp?UserID=ozweten&lang=nl target=_blank><img border=0 src=\"http://www.belstat.nl/regstat.aspx?");
d.write("UserID=ozweten&BColor=lightred&refer=" + ref + "&pag=" + pag + "&b=" + b + "&col=" + col + "&scr=" + scr);
d.write("\" align=center width=16 height=16 alt=\"Klik hier voor statistieken\"><\/a>");
</script>
<script src="http://www.jouwstats.nl/count.js"></script>
<script type = "text/javascript">
count(31);
</script>
<script src="http://www.jouwstats.nl/count.js"></script>
<script type = "text/javascript">
count(31);
</script>
dit stukje regel is veranderd:

Code: Selecteer alles

ref=parent==self ? escape(window.document.referrer) : escape(top.document.referrer);
Maar ik ben niet zeker of dit ook werkt, deze regel komt uit de pro code

Edit:
when run in frames, you are trying to access top.document which is illegal since the parent is from a different domain than the frame. (run the page in FireFox and look at the ErrorConsole and you will see the error recorded).
Generally, using frames for redirects is not a good idea. Just move the domain to where the content is hosted.
Dus net als in mijn vorig bericht ,kijk even in de error console welke error er word weergegeven.
Theriddler - phpBBservice.nl Teamlid
AfbeeldingSupport Tools | Afbeeldingalgemene-voorwaarden | Afbeelding My Extensions | buy me a beer Afbeelding

Gebruikersavatar
nl1sms
Berichten: 555
Lid geworden op: 12 mei 2005, 16:11
Locatie: Zaanstad

Re: advertisement management extensie

Bericht door nl1sms » 04 apr 2018, 09:23

Er wordt in de error console niets weergegeven.

Ik krijg alleen de code te zien als ik het volgens jouw laatste manier doe. Nog meer zelfs als daarvoor.....

edit: ik zit te denken dat ik misschien een andere extensie hiervoor moet gebruiken???!! Maar welke ?

Plaats reactie