Newspage getoond op home?

Hulp bij het installeren van of op zoek naar een extensie?
Plaats reactie
Gebruikersavatar
OmkePom
Berichten: 545
Lid geworden op: 04 mei 2010, 14:32
Contacteer:

Newspage getoond op home?

Bericht door OmkePom » 25 mar 2016, 11:48

Adres van je forum: http://www.film-test.nl
Event. modificaties op je forum: Meerdere waaronder Ajax. Chat, NewsPage en Reimg
Wanneer ontstond het probleem? nvt
phpBB versie: phpBB 3.1.8 Style aangepaste ProFormell

Zoals jullie boven kunnen lezen maak ik gebruik van de NewsPage Extensie.
Deze heb ik hier en daar aangepast en het werkt zoals ik wil maar ik wil meer:

ik wil graag dat het overzicht van de newspage gelijk wordt getoond op de Home pagina, wie o wie weet hoe dat moet/kan :ugeek: ?
Afbeelding

Gebruikersavatar
OmkePom
Berichten: 545
Lid geworden op: 04 mei 2010, 14:32
Contacteer:

Re: Newspage getoond op home?

Bericht door OmkePom » 28 mar 2016, 15:22

Wie o wie :ugeek: ?
Afbeelding

TWEagle
Berichten: 782
Lid geworden op: 18 nov 2005, 19:45
Locatie: Peer
Contacteer:

Re: Newspage getoond op home?

Bericht door TWEagle » 28 mar 2016, 17:38

wat wil je juist hebben??

news.php dat die automatisch opent als je gaat naar film-test.nl?
Afbeelding
To see or to hear

Gebruikersavatar
OmkePom
Berichten: 545
Lid geworden op: 04 mei 2010, 14:32
Contacteer:

Re: Newspage getoond op home?

Bericht door OmkePom » 28 mar 2016, 19:24

TWEagle schreef:wat wil je juist hebben??

news.php dat die automatisch opent als je gaat naar film-test.nl?
Bijna, wil dat hij onderdeel is van de Home pagina, met eronder de forumindeling.

:ugeek:
Afbeelding

TWEagle
Berichten: 782
Lid geworden op: 18 nov 2005, 19:45
Locatie: Peer
Contacteer:

Re: Newspage getoond op home?

Bericht door TWEagle » 29 mar 2016, 09:02

Waar moet deze juist geplaatst worden??

boven de chatbox?

is het deze die je gebruikt??

https://www.phpbb.com/customise/db/exte ... _newspage/
Afbeelding
To see or to hear

Gebruikersavatar
OmkePom
Berichten: 545
Lid geworden op: 04 mei 2010, 14:32
Contacteer:

Re: Newspage getoond op home?

Bericht door OmkePom » 29 mar 2016, 10:27

TWEagle schreef:Waar moet deze juist geplaatst worden??

boven de chatbox?

is het deze die je gebruikt??

https://www.phpbb.com/customise/db/exte ... _newspage/
Ja, "weergegeven boven de Chat", of ipv "de Chat". Indeling van de "Home" zal geheel anders worden.

Ik wil gewoon de laatste 10 plaatsingen (zo is mijn newspagina ingesteld") getoond hebben met beschrijving op de Home, afbeeldingen er ook bij enzo.

:ugeek: /
Afbeelding

TWEagle
Berichten: 782
Lid geworden op: 18 nov 2005, 19:45
Locatie: Peer
Contacteer:

Re: Newspage getoond op home?

Bericht door TWEagle » 29 mar 2016, 12:22

dus de volledige output van news.php??
Afbeelding
To see or to hear

Gebruikersavatar
OmkePom
Berichten: 545
Lid geworden op: 04 mei 2010, 14:32
Contacteer:

Re: Newspage getoond op home?

Bericht door OmkePom » 29 mar 2016, 13:10

TWEagle schreef:dus de volledige output van news.php??
Ja, denk het wel, met het Forum overzicht er verder onder.

:ugeek:
Afbeelding

TWEagle
Berichten: 782
Lid geworden op: 18 nov 2005, 19:45
Locatie: Peer
Contacteer:

Re: Newspage getoond op home?

Bericht door TWEagle » 29 mar 2016, 18:18

in uw index_body.html moet je dan gewoon een <!-- INCLUDE news_body.html --> zetten

path wel juist zetten
Afbeelding
To see or to hear

Gebruikersavatar
OmkePom
Berichten: 545
Lid geworden op: 04 mei 2010, 14:32
Contacteer:

Re: Newspage getoond op home?

Bericht door OmkePom » 30 mar 2016, 09:28

TWEagle schreef:in uw index_body.html moet je dan gewoon een <!-- INCLUDE news_body.html --> zetten

path wel juist zetten
<!-- INCLUDE news_body.html --> volgens mij bedoel je <!-- INCLUDE newspage_body.html -->

Maar welk path bedoel je van wat?

:ugeek:
Afbeelding

TWEagle
Berichten: 782
Lid geworden op: 18 nov 2005, 19:45
Locatie: Peer
Contacteer:

Re: Newspage getoond op home?

Bericht door TWEagle » 30 mar 2016, 12:43

OmkePom schreef:
TWEagle schreef:in uw index_body.html moet je dan gewoon een <!-- INCLUDE news_body.html --> zetten

path wel juist zetten
<!-- INCLUDE news_body.html --> volgens mij bedoel je <!-- INCLUDE newspage_body.html -->

Maar welk path bedoel je van wat?

:ugeek:
ja die bedoelde ik

<!-- INCLUDE .../ext/nickv/newspage/styles/templates/newspage_body.html -->

bedoelde ik eigenlijk

want deze moet in uw index_body.html gezet worden
Afbeelding
To see or to hear

Gebruikersavatar
OmkePom
Berichten: 545
Lid geworden op: 04 mei 2010, 14:32
Contacteer:

Re: Newspage getoond op home?

Bericht door OmkePom » 30 mar 2016, 13:54

Dit is het Path:

<!-- INCLUDE mijnsite/ext/nickvergessen/newspage/styles/prosilver/template/newspage_body.html -->

Echter blijft hij bij de locatie steken, krijg dus een gedeelte van de Home zien, afhankelijk van waar ik deze INCLUDE in de body plaats.

Zet ik hem onder de header zie ik alleen een header. Zet ik hem onder het forum dat zie ik tot aan het forum gedeelte en blijft de footer verborgen. Hij toont echter helemaal geen newspage :)?
Afbeelding

Gebruikersavatar
Ger
Moderator-team
Moderator-team
Berichten: 4857
Lid geworden op: 03 jan 2006, 22:23
Locatie: 192.68.1.100
Contacteer:

Re: Newspage getoond op home?

Bericht door Ger » 31 mar 2016, 07:36

Dat is ook logisch, want hiermee include je alleen maar de template en verder niets. Die template vraagt om bepaalde informatie die hij niet ontvangt, want je index.php geeft die informatie niet door.

Je kunt het beste even contact opnemen met de auteur van de extensie. Er zal namelijk een event gebruikt moeten worden op de index die de newspage functie aanroept. Of wellicht heeft-ie een feed beschikbaar o.i.d., maar dat is een beetje zoeken zo.
Verplaatst naar extensies
- Ger

Gebruikersavatar
OmkePom
Berichten: 545
Lid geworden op: 04 mei 2010, 14:32
Contacteer:

Re: Newspage getoond op home?

Bericht door OmkePom » 31 mar 2016, 11:56

Als ik het dus goed begrijp krijgt hij dus een lege opdracht (geen EVENT) te verwerken en blijft daardoor erin hangen :ugeek: ?
Afbeelding

Gebruikersavatar
Ger
Moderator-team
Moderator-team
Berichten: 4857
Lid geworden op: 03 jan 2006, 22:23
Locatie: 192.68.1.100
Contacteer:

Re: Newspage getoond op home?

Bericht door Ger » 31 mar 2016, 12:31

De informatie die je wil hebben wordt verzorgd door de newspage extensie. Die wordt echter niet aangeroepen door je forumoverzicht, dus die informatie is niet beschikbaar. Doordat je in dit geval wel de template aanroept, verwacht die template bepaalde informatie die er niet is. Dat leidt gegarandeerd tot foutmeldingen.

Verder, al zou je wel de informatie beschikbaar hebben vanuit de extensie, dan kun je niet zomaar de newspage_body template pakken. Heb je die wel eens bekeken?
Daar wordt ook een overall_header en -footer geïnclude. Je uiteindelijke pagina krijgt dan dus ook 2x je header en 2x je footer. Hoe dat er precies uit gaat zien kan ik je niet vertellen, maar dat het niet tot een valide HTML gaat leiden en ook niet eruit zal zien hoe je wil, dat kan ik je wel garanderen.

Kortom: de voorgestelde werkwijze van TWEagle gaat nooit werken. Wat je wil bereiken is op dit moment niet beschikbaar in de extensie als ik het zo zie. Niet dat het onmogelijk is, sterker nog: ik denk dat het redelijk eenvoudig te realiseren is. Daarom adviseer ik je om een topic te openen bij de extensie support pagina en daar uit te leggen wat je wil. Hij kan je wellicht verder helpen.

Gebruikersavatar
OmkePom
Berichten: 545
Lid geworden op: 04 mei 2010, 14:32
Contacteer:

Re: Newspage getoond op home?

Bericht door OmkePom » 31 mar 2016, 16:06

Oke, THX Ger. Ik hoop dat ze mij begrijpen daaro :)
Afbeelding

Plaats reactie