Pagina 1 van 1

phpBB 3.3.12 uitgebracht

Geplaatst: 01 jun 2024, 14:19
door Paul
Hallo allemaal,

Zojuist heeft het phpBB team de nieuwe phpBB versies 3.3.12 "Bertie: A phpBB Saga" uitgebracht. Deze versie is onderhoudsreleases voor de 3.3.x branche.

Met deze release worden de gebruikers ervaring verder verbeterd, en de algemeen stabiliteit van de software.

Om te voorkomen dat er dubbele posts worden geplaatst, zijn er extra controles toegevoegd aan de software on dit te voorkomen. Daarnaast zijn er diverse queries gerelateerd aan de zoekfunctie verbeterd in performance.

Zoals altijd is de volledige lijst met veranderen te vinden in de changelog bestanden in de docs map van het releasepakket. De highlights hiervan zijn te vinden in de phpBB.com mededeling. Ook een volledige lijst van alle opgeloste problemen is te vinden in de bug tracker.

De pakketten om deze versies te downloaden samen met de Nederlandse vertaling zullen zeer binnenkort op onze Downloads pagina beschikbaar worden. Wanneer dit het geval is zullen wij dat laten weten middels een reactie op dit bericht.

Het phpBB ontwikkelaarsteam (en wij uiteraard ook) willen graag de volgende mensen bedanken die aan deze releases hebben meegeholpen: rxu, Christian Schnegelberger, GanstaZ, Prosk8er, LukeWCS

Deze release kan bediscussieerd worden in dit discussieonderwerp. Voor specifieke vragen helpen wij graag in de support forums.

- Het phpBB.nl team