Pagina 1 van 1

phpBB 3.3.11 uitgebracht

Geplaatst: 22 okt 2023, 17:21
door Paul
Hallo allemaal,

Zojuist heeft het phpBB team de nieuwe phpBB versies 3.3.11 "Bertie’s trip to Zagreb" uitgebracht. Deze versie is onderhoudsreleases voor de 3.3.x branche.

Met deze release wordt de ondersteuning voor phpBB 8.2 verbeterd. Om compabiliteit met php8 en hoger to behouden, is de minimale php versie verhoogd van php 7.1 naar php 7.2. Dit betekend dat vanaf phpBB 3.3.11, php 7.1 niet langer ondersteund wordt door phpBB.


Zoals altijd is de volledige lijst met veranderen te vinden in de changelog bestanden in de docs map van het releasepakket. De highlights hiervan zijn te vinden in de phpBB.com mededeling. Ook een volledige lijst van alle opgeloste problemen is te vinden in de bug tracker.

De pakketten om deze versies te downloaden samen met de Nederlandse vertaling zullen zeer binnenkort op onze Downloads pagina beschikbaar worden. Wanneer dit het geval is zullen wij dat laten weten middels een reactie op dit bericht.

Het phpBB ontwikkelaarsteam (en wij uiteraard ook) willen graag de volgende mensen bedanken die aan deze releases hebben meegeholpen: rxu, Christian Schnegelberger, battye, toxyy, Matt Friedman, im4bb, Andrii Dembitskyi, Dark❶, LukeWCS, MannixMD, Micha Ober, lionel-rowe

Deze release kan bediscussieerd worden in dit discussieonderwerp. Voor specifieke vragen helpen wij graag in de support forums.

- Het phpBB.nl team

Re: phpBB 3.3.11 uitgebracht

Geplaatst: 05 nov 2023, 15:05
door Paul
De downloads voor phpBB 3.3.11 met de Nederlandse vertaling zijn nu te vinden op de downloads pagina.