Pagina 1 van 1

phpBB 3.3.10 uitgebracht

Geplaatst: 06 feb 2023, 23:30
door Paul
Hallo allemaal,

Zojuist heeft het phpBB team de nieuwe phpBB versies 3.3.10 "The Way of Bertie " uitgebracht. Deze versie is onderhoudsreleases voor de 3.3.x branche.

Met deze release wordt een probleem opgelost met emoji welke niet langer correct werden weergeven.
Daarnaast is er een probleem opgelost met de validatie van berichten bij spamhaus.


Zoals altijd is de volledige lijst met veranderen te vinden in de changelog bestanden in de docs map van het releasepakket. De highlights hiervan zijn te vinden in de phpBB.com mededeling. Ook een volledige lijst van alle opgeloste problemen is te vinden in de bug tracker.

De pakketten om deze versies te downloaden samen met de Nederlandse vertaling zullen zeer binnenkort op onze Downloads pagina beschikbaar worden. Wanneer dit het geval is zullen wij dat laten weten middels een reactie op dit bericht.

Het phpBB ontwikkelaarsteam (en wij uiteraard ook) willen graag de volgende mensen bedanken die aan deze releases hebben meegeholpen: Patrick Webster, Christian Schnegelberger, LukeWCS, Matt Friedman, SagePtr, wordlesswind

Deze release kan bediscussieerd worden in dit discussieonderwerp. Voor specifieke vragen helpen wij graag in de support forums.

- Het phpBB.nl team

Re: phpBB 3.3.10 uitgebracht

Geplaatst: 11 mar 2023, 14:00
door Paul
De downloads voor phpBB 3.3.10 met de Nederlandse vertaling zijn nu te vinden op de downloads pagina.