Pagina 1 van 1

phpBB 3.3.9 uitgebracht

Geplaatst: 30 nov 2022, 18:27
door Paul
Hallo allemaal,

Zojuist heeft het phpBB team de nieuwe phpBB versies 3.3.9 "Bertie’s lunar flyby" uitgebracht. Deze versie is onderhoudsreleases voor de 3.3.x branche.

Met deze release wordt het duidelijker aangeven wanneer je gebruik maakt van een niet ondersteunde php versie. Daarnaast is de ondersteuning voor php 8.0 en php 8.1 verbeterd, en zijn diverse ondersteunende bibliotheken geüpdatet naar de laatste versies.

Ook is er aangepast dat de sessies worden gereset na het aanpassen van je wachtwoord via het wachtwoord reset formulier.

Zoals altijd is de volledige lijst met veranderen te vinden in de changelog bestanden in de docs map van het releasepakket. De highlights hiervan zijn te vinden in de phpBB.com mededeling. Ook een volledige lijst van alle opgeloste problemen is te vinden in de bug tracker.

De pakketten om deze versies te downloaden samen met de Nederlandse vertaling zullen zeer binnenkort (Maar op zijn vroegst op 5 december) op onze Downloads pagina beschikbaar worden. Wanneer dit het geval is zullen wij dat laten weten middels een reactie op dit bericht.

Het phpBB ontwikkelaarsteam (en wij uiteraard ook) willen graag de volgende mensen bedanken die aan deze releases hebben meegeholpen: Christian Schnegelberger, Patrick Webster, Dark❶, ANDRI H.U

Deze release kan bediscussieerd worden in dit discussieonderwerp. Voor specifieke vragen helpen wij graag in de support forums.

- Het phpBB.nl team

Re: phpBB 3.3.9 uitgebracht

Geplaatst: 23 dec 2022, 10:01
door Paul
De downloads voor phpBB 3.3.9 met de Nederlandse vertaling zijn nu te vinden op de downloads pagina.