phpBB 3.3.8 uitgebracht

Nieuws van en over phpBB(.nl) Afbeelding Afbeelding
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Paul
Beheerder
Beheerder
Berichten: 20302
Lid geworden op: 23 okt 2003, 11:38
Locatie: Utrecht
Contacteer:

phpBB 3.3.8 uitgebracht

Bericht door Paul » 27 jun 2022, 11:28

Hallo allemaal,

Zojuist heeft het phpBB team de nieuwe phpBB versies 3.3.8 "Bertie: Beer and Summer" uitgebracht. Deze versie is onderhoudsreleases voor de 3.3.x branche.

Met deze release wordt het gebruik van PHP en INCLUDEPHP als deprecated gemarkeerd, de ondersteuning hiervoor zal in een latere feature release (phpBB 3.4.0 of 4.0.0) verwijderd worden. Deze functies worden haast niet gebruikt (en zijn afgeraden om te gebruiken), en hebben een hoog risico op problemen wanneer incorrect gebruikt wordt.

Daarnaast is er een wijziging doorgevoerd om de cache later te verwijderen tijdens de installatie van een extensie. Dit zorgt ervoor dat de cache tijdens de installatie continue gelijk blijft.

Zoals altijd is de volledige lijst met veranderen te vinden in de changelog bestanden in de docs map van het releasepakket. De highlights hiervan zijn te vinden in de phpBB.com mededeling. Ook een volledige lijst van alle opgeloste problemen is te vinden in de bug tracker.

De pakketten om deze versies te downloaden samen met de Nederlandse vertaling zullen zeer binnenkort op onze Downloads pagina beschikbaar worden. Wanneer dit het geval is zullen wij dat laten weten middels een reactie op dit bericht.

Het phpBB ontwikkelaarsteam (en wij uiteraard ook) willen graag de volgende mensen bedanken die aan deze releases hebben meegeholpen: lionel-rowe, rxu, battye, LukeWCS, Kailey, MichaIng, nomind60s

Deze release kan bediscussieerd worden in dit discussieonderwerp. Voor specifieke vragen helpen wij graag in de support forums.

- Het phpBB.nl team

Gebruikersavatar
Paul
Beheerder
Beheerder
Berichten: 20302
Lid geworden op: 23 okt 2003, 11:38
Locatie: Utrecht
Contacteer:

Re: phpBB 3.3.8 uitgebracht

Bericht door Paul » 02 aug 2022, 14:17

De downloads voor phpBB 3.3.8 met de Nederlandse vertaling zijn nu te vinden op de downloads pagina.

Plaats reactie