phpBB 3.3.6 uitgebracht

Nieuws van en over phpBB(.nl) Afbeelding Afbeelding
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Paul
Beheerder
Beheerder
Berichten: 20302
Lid geworden op: 23 okt 2003, 11:38
Locatie: Utrecht
Contacteer:

phpBB 3.3.6 uitgebracht

Bericht door Paul » 16 mar 2022, 18:03

Hallo allemaal,

Zojuist heeft het phpBB team de nieuwe phpBB versies 3.3.6 "The Book of Bertie" uitgebracht. Deze versie is onderhoudsreleases voor de 3.3.x branche.

Met deze release is ondersteuning voor WebP en SVG toegevoegd voor ranks, smilies en topic iconen en zijn er verbeteringen gedaan aan de zoek engine. Daarnaast zijn diverse bugs opgelost die gerapporteerd waren en zijn een aantal formulieren voorzien van betere hardening.

Daarnaast is er, door phpBB.com, besloten om de "automatische updater" te hernoemen naar "geavanceerde update". Dit was gedaan om aan te geven dat dit niet de aanbevolen manier van updaten is. De downloads pagina van phpBB.nl zal hier, zodra de downloads beschikbaar zijn, ook op worden aangepast.

Zoals altijd is de volledige lijst met veranderen te vinden in de changelog bestanden in de docs map van het releasepakket. De highlights hiervan zijn te vinden in de phpBB.com mededeling. Ook een volledige lijst van alle opgeloste problemen is te vinden in de bug tracker.

De pakketten om deze versies te downloaden samen met de Nederlandse vertaling zullen zeer binnenkort op onze Downloads pagina beschikbaar worden. Wanneer dit het geval is zullen wij dat laten weten middels een reactie op dit bericht.

Het phpBB ontwikkelaarsteam (en wij uiteraard ook) willen graag de volgende mensen bedanken die aan deze releases hebben meegeholpen: rxu, 3D-I, Dark❶, Arshid, Christian Schnegelberger, DSR!, MichaIng, Mikir

Deze release kan bediscussieerd worden in dit discussieonderwerp. Voor specifieke vragen helpen wij graag in de support forums.

- Het phpBB.nl team

Gebruikersavatar
Paul
Beheerder
Beheerder
Berichten: 20302
Lid geworden op: 23 okt 2003, 11:38
Locatie: Utrecht
Contacteer:

Re: phpBB 3.3.6 uitgebracht

Bericht door Paul » 18 mar 2022, 10:34

Vanwege de release van phpBB 3.3.7 zullen wij geen downloads publiceren van phpBB 3.3.6.

Plaats reactie