phpBB 3.3.4 uitgebracht

Nieuws van en over phpBB(.nl) Afbeelding Afbeelding
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Paul
Beheerder
Beheerder
Berichten: 20302
Lid geworden op: 23 okt 2003, 11:38
Locatie: Utrecht
Contacteer:

phpBB 3.3.4 uitgebracht

Bericht door Paul » 02 mei 2021, 09:37

Hallo allemaal,

Zojuist heeft het phpBB team de nieuwe phpBB versies 3.3.4 "Bertie’s garden work" uitgebracht. Deze versie is onderhoudsreleases voor de 3.3.x branche.

Met deze release ondersteund phpBB 3.3.4 webp afbeeldingen, en lost het diverse problemen op uit vorige versies. Dit bevat onder andere de verbeterde support voor php8, en een bug waarbij een fout optrad als er een - in de database naam zat.


Zoals altijd is de volledige lijst met veranderen te vinden in de changelog bestanden in de docs map van het releasepakket. De highlights hiervan zijn te vinden in de phpBB.com wiki. Ook een volledige lijst van alle opgeloste problemen is te vinden in de bug tracker.

De pakketten om deze versies te downloaden samen met de Nederlandse vertaling zullen zeer binnenkort op onze Downloads pagina beschikbaar worden. Wanneer dit het geval is zullen wij dat laten weten middels een reactie op dit bericht.

Het phpBB ontwikkelaarsteam (en wij uiteraard ook) willen graag de volgende mensen bedanken die aan deze releases hebben meegeholpen: 3D-I, Christian Schnegelberger, Dark❶, DinHere, rxu, Matt Friedman, Alfredo Ramos

Deze release kan bediscussieerd worden in dit discussieonderwerp. Voor specifieke vragen helpen wij graag in de support forums.

- Het phpBB.nl team

Gebruikersavatar
Paul
Beheerder
Beheerder
Berichten: 20302
Lid geworden op: 23 okt 2003, 11:38
Locatie: Utrecht
Contacteer:

Re: phpBB 3.3.4 uitgebracht

Bericht door Paul » 12 mei 2021, 20:11

De downloads voor phpBB 3.3.4 met de Nederlandse vertaling zijn nu te vinden op de downloads pagina.

Plaats reactie