phpBB 3.2.7 uitgebracht

Nieuws van en over phpBB(.nl) Afbeelding Afbeelding
Plaats reactie
Jim
Berichten: 3900
Lid geworden op: 21 feb 2007, 14:53
Locatie: Groningen
Contacteer:

phpBB 3.2.7 uitgebracht

Bericht door Jim » 05 mei 2019, 09:52

Goedemorgen allemaal,

Zojuist is phpBB 3.2.7, bijgenaamd "Bertie's Force Field" uitgebracht. Deze versie is een onderhoudsrelease van de 3.2 branche die een aantal bugs oplost die geïntroduceerd waren in de vorige uitgebrachte versie.

Deze opgeloste bugs zijn onder andere een probleem met het valideren van form tokens tijdens het inloggen, het niet kunnen veranderen van het onderwerptype bij een al geplaatst onderwerp, een probleem met het bekijken van specifieke mappen bij privéberichten en tot slot een probleem waarbij in bepaalde gevallen een link geplaatst met de [url=] BBCode kon leiden tot verkeerd verkorte URLs.

Er is volledige backwards compatibility met stijlen die uitgebracht zijn voordat phpBB 3.2.6 uitgebracht werd. Dit houdt in dat na deze update ook op forums met aangepaste stijlen van voor phpBB 3.2.6 (waarin het probleem met het inloggen ontstond) weer gewoon ingelogd kan worden zelfs wanneer die specifieke stijlen zelf nog niet geüpdatet zijn door hun auteurs.

De volledige lijst met veranderingen kan gevonden worden in de docs map van phpBB zelf, een lijst met de meest opvallende veranderingen is te vinden in de phpBB Wiki en een lijst met veranderingen die via de Bug Tracker zijn opgelost staan in de Tracker zelf.

De nieuwe pakketten en de Nederlandse vertaling zullen zeer binnenkort op de phpBB.nl Downloads pagina verschijnen. Tot die tijd kan de nieuwe versie gedownload worden via phpBB.com.

Wij willen, net als het ontwikkelaarsteam, iedereen die code aan deze versie heeft bijgedragen bedanken: JoshyPHP, Matt Friedman, mrgoldy, EA117

Deze release kan bediscussieerd worden in dit discussieonderwerp. Voor specifieke vragen helpen wij graag in de support forums.

- Het phpBB.nl Team
Jim Mossing Holsteyn - Beheerder
Documentatie | Algemene voorwaarden | Wiki

Heb je suggesties over het verbeteren van phpBB.nl of andere site-gerelateerde vragen? Stuur me een PB!

Gebruikersavatar
Paul
Beheerder
Beheerder
Berichten: 20302
Lid geworden op: 23 okt 2003, 11:38
Locatie: Utrecht
Contacteer:

Re: phpBB 3.2.7 uitgebracht

Bericht door Paul » 05 mei 2019, 15:34

De downloads voor phpBB 3.2.7 met de Nederlandse vertaling zijn nu te vinden op de downloads pagina.

Plaats reactie