Pagina 1 van 1

phpBB 3.2.5 uitgebracht

Geplaatst: 22 dec 2018, 22:25
door Jim
Goedenavond allemaal,

Zojuist is phpBB 3.2.5, bijgenaamd "Bertie's Secret Santa" uitgebracht. Deze versie is een onderhoudsrelease van de 3.2 branche die een aantal bugs oplost die geïntroduceerd waren in voorgaande versies naast nog enkele andere bugfixes.

Onder deze opgeloste bugs waren een regressie in de generate_text_for_display() functie en een missende variable cast bij de Extensies pagina in het Beheerderspaneel.

De volledige lijst met veranderingen kan gevonden worden in de docs map van phpBB zelf, een lijst met de meest opvallende veranderingen is te vinden in de phpBB Wiki en een lijst met veranderingen die via de Bug Tracker zijn opgelost staan in de Tracker zelf.

De nieuwe pakketten en de Nederlandse vertaling zullen zeer binnenkort op de phpBB.nl Downloads pagina verschijnen. Tot die tijd kan de nieuwe versie gedownload worden via phpBB.com.

Wij willen, net als het ontwikkelaarsteam, iedereen die code aan deze versie heeft bijgedragen bedanken: 3Di, rxu, Alec, hubaishan, Dark❶, Jakub Senko, Jim Mossing Holsteyn, Vinny

Deze release kan bediscussieerd worden in dit discussieonderwerp. Voor specifieke vragen helpen wij graag in de support forums.

- Het phpBB.nl Team

Re: phpBB 3.2.5 uitgebracht

Geplaatst: 23 dec 2018, 16:05
door Paul
De downloads voor phpBB 3.2.5 met de Nederlandse vertaling zijn nu te vinden op de downloads pagina.

Re: phpBB 3.2.5 uitgebracht

Geplaatst: 24 dec 2018, 17:27
door Paul
Helaas zat er een kleine fout in de automatische updater, waardoor deze niet bruikbaar was. Deze fout is zojuist opgelost in de downloads package. Wanneer je gebruik wilt maken van de automatische updater, moet je deze even opnieuw downloaden.