Welkom op het nieuwe phpBB.nl!

Nieuws van en over phpBB(.nl) Afbeelding Afbeelding
Gebruikersavatar
Paul
Beheerder
Beheerder
Berichten: 20288
Lid geworden op: 23 okt 2003, 11:38
Locatie: Utrecht
Contacteer:

Welkom op het nieuwe phpBB.nl!

Bericht door Paul » 13 jan 2017, 20:41

Welkom op phpBB.nl 3.2!

Na bijna een 1.5 jaar werken zijn we nu eindelijk live met onze nieuwe website, gebaseerd op phpBB 3.2. Hoewel de layout haast niet veranderd is met onze oude website, is de achterliggende website compleet herschreven.

Voor de meeste pagina's maken we nu gebruik van de Officiele pages extensie. Daarnaast hebben we voor onze downloads pagina een compleet eigen extensie geschreven waarmee het beheer van downloads een stuk eenvoudiger is geworden.
Hoewel de site afgelopen weken redelijk goed getest is zullen er waarschijnlijk nog op diverse plekken fouten voorkomen. We weten voor nu
dat er op dit moment nog een aantal problemen met de syntax highligting op de wiki, dit zal spoedig opgelost worden. Mocht je nog iets tegenkomen kan je dit hier laten weten.

Andere wijzingen op phpBB.nl
Naast de nieuwe website hebben we nog een aantal andere veranderingen doorgevoerd op de website. Een aantal hiervan waren in de afgelopen weken al zichtbaar, voor de oplettende gebruiker.

Doordat het gebruik van het service team steeds minder werd, en het erg lastig was om nieuwe mensen te vinden die wilden helpen in het service team is besloten om het service team op te heffen. Het gevraagd forum bestaat nog wel, en hier kan je je nu een verzoek doen om je forum te laten updaten, een extensie te laten ontwikkelen, of iets anders (Mits gerelateerd is aan phpBB). Dit forum is een faciliteit van phpBB.nl, maar dit betekend niet dat phpBB.nl het gevraagde uitvoert! Wij zijn uiteraard niet verantwoordelijk voor het werk wat wordt uitgevoerd.

Daarnaast hebben we besloten om het support en moderator team samen te voegen. De functie's tussen deze twee teams kwamen heel erg overeen, vandaar dat dit nu 1 team is geworden.

Plaats reactie