Planning voor de ontwikkeling en ondersteuning van phpBB

Nieuws van en over phpBB(.nl) Afbeelding Afbeelding
Gebruikersavatar
David
Berichten: 5093
Lid geworden op: 15 jan 2007, 22:00
Locatie: Zeeuws-Vlaanderen
Contacteer:

Planning voor de ontwikkeling en ondersteuning van phpBB

Bericht door David » 09 mar 2015, 22:04

Dit is de planning van de ontwikkeling en ondersteuning van de verschillende phpBB-versies die op dit moment beschikbaar zijn. Je kan een uitgebreid overzicht van de planning en wat dit voor jouw betekent vinden op de nieuwe overzichtspagina (Engels) die phpBB heeft samengesteld.

End of Maintenance: Er worden geen bugs oplost in deze versie, er worden alleen nog maar veiligheidspatches en veiligheidsuitgaves uitgebracht. Nieuwe extensies en stijlen worden niet meer geaccepteerd voor deze versie. Updates van goedgekeurde extensies en stijlen worden nog wel gevalideerd.

End of Life: Deze versie zal niet langer ontwikkeld worden. Zowel bugs als veiligheidsproblemen worden niet langer opgelost en het is afgeraden om deze versie nog langer te gebruiken.. Daarnaast worden updates van stijlen en extensies die zijn goedgekeurd niet meer geaccepteerd. Het extensie en stijlen team valideert geen nieuwe updates voor deze versie.

End of Support: De support forums voor de betreffende versie worden gesloten, vragen over deze versie zullen niet meer worden beantwoord. Momenteel zijn er geen specifieke einddatums bekend, het support team zal de betreffende versie tenminste tot 'End of Life' ondersteunen. Er kan nog gewoon support worden aangeboden nadat een versie in 'End of Life' fase zit. Het support team zal tenminste 6 maanden van tevoren aangeven wanneer de support voor de betreffende versie eindigd.

Momenteel is de planning als volgt:
  • Nov 2014 - 3.1.0 Release
  • Mei 2015 - 3.0.x End of Maintenance
  • Nov 2015 - 3.0.x End of Life, 3.2.0 Release
  • Mei 2016 - 3.1.x End of Maintenance
  • Nov 2016 - 3.1.x End of Life, 3.3.0 Release
  • Mei 2017 - 3.2.x End of Maintenance
Bespreek deze mededeling in het discussieonderwerp!
Op zoek naar een vertaling voor je extensie? vertalingen

Plaats reactie