Uitslag phpBB.nl Awards 2012

Nieuws van en over phpBB(.nl) Afbeelding Afbeelding
Gebruikersavatar
Ger
Berichten: 4863
Lid geworden op: 03 jan 2006, 22:23
Locatie: 192.68.1.100
Contacteer:

Uitslag phpBB.nl Awards 2012

Bericht door Ger » 07 dec 2012, 08:34

Afbeelding
Na een maand 'radiostilte' is het nu eindelijk zo ver: bij deze maken we de uitslag van de phpBB.nl Awards 2012 bekend!
Maar eerst en vooral: We willen alle kandidaten bedanken voor het meedoen, ook zij die niet in de prijzen zijn gevallen. Immers: zonder kandidaten, geen awards! Ook willen we nog even benadrukken dat het om de originaliteit gaat, dus niet het onderwerp of inhoud van het forum zelf. ;)

Prijzen
De winnaars ontvangen deze week een privébericht over de gewonnen prijzen, gesponsord door Van Duuren Media. Naast deze mooie boekenpakketten vergaren jullie natuurlijk ook eeuwige roem en respect. We hebben net als vorig jaar weer logo's gemaakt voor de prijzen zodat de winnaars deze op hun site kunnen plaatsen.

And the winners are...
Alle forums zijn stuk voor stuk onder de loep genomen, doorgemeten en van commentaar voorzien door de drie juryleden: Mendel, Raimon en mijzelf. Op de kandidaat pagina's is het commentaar van de juryleden nu te lezen. We hopen dat jullie wat kunnen met de tips die daar gegeven worden!
Bij deze wil ik Mendel en Raimon bedanken voor hun inzet als jury!
 1. Malawifreaks.nl
  • Op het eerste gezicht misschien niet het meest bijzondere forum, maar als je wat langer op de site zit, voel je je al snel thuis en merk je dat het toch geen standaard forum is. Van kleine dingen als een regelmatig wisselende vis in de header tot aan een netjes geïntegreerde knowledge base als informatiepunt.

   Wat vooral opvalt is dat alles netjes is afgewerkt. Mede door deze goede afwerking is Malawifreaks de winnaar van de phpBB.nl Awards 2012!
 2. Aquafora
  • Aquafora is een oude bekende bij de phpBB.nl Awards. Reeds 2x de winnaar, maar nu net voorbijgestreefd door Malawifreaks. De homepage geeft je direct een goede indruk van de site. Aquafora is een fris en verzorgd forum wat niet bepaald standaard is. De toegevoegde MODS voegen over het algemeen ook echt iets toe aan de site en maakt het meer dan alleen een forum.

   Een meer dan terechte tweede plaats dus voor Aquafora, die dus bovenin blijft meespelen bij de phpBB.nl Awards!
 3. Mountainbike club Funbikers
  • Hier is duidelijk energie gestoken in het uitwerken van een forum tot een complete website. Eigen pagina's die zijn toegevoegd, een eigen stijl, een kalender, tot een inschrijfformulier aan toe. Eigenlijk fungeert phpBB hier als compleet CMS, waar het concept netjes is doorgevoerd in alle onderdelen.

   Daarom dus ook een terechte derde plaats voor Mountainbike club Funbikers!
Onze dank gaat uit naar:
Afbeelding
Discussiëren over deze mededeling kan hier.

Plaats reactie