Pagina 1 van 1

phpBB 3.0.9 uitgebracht

Geplaatst: 11 jul 2011, 09:50
door Paul
phpBB heeft phpBB "Bertie is naar het strand" 3.0.9 uitgebracht. Deze onderhoudseditie bevat vooral veel bugfixes, en verbetert de gebruiksvriendelijkheid en prestaties. Ook bevat deze versie twee nieuwe cache backends: WinCache voor Windows servers en Redis. Hiernaast is er de mogelijkheid toegevoegd om loginpogingen per IP te beperken met een Captcha. Verder worden de gebruikersnaam en wachtwoord velden niet automatisch meer ingevuld in het ACP.

phpBB.com wilt de volgende mensen, buiten het development team, bedanken voor hun bijdrage aan deze versie: Erik Frèrejean, Callum Macrae, Eric, RMcGirr83, Yuriy Rusko, Adam Reyher, Kevin Locke, Patrick Webster, Raimon, Josh Woody, Marek A. Ruszczynski, Richard Foote, Sam Thompson, Schnorrer42, Bart van Bragt, ChrisTX, Ingo Migliarina, Marc Alexander, Niklas Schmidtmer and Philippe Chevrier.
Een volledige lijst van mensen die bijgedragen hebben aan phpBB kan je vinden op de vernieuwde area51 site: http://area51.phpbb.com/contributors.

Updaten & Downloads
We raden je aan om snel als mogelijk te updaten. De update paketten zijn te vinden op onze downloads pagina: http://www.phpbb.nl/downloads

Re: phpBB 3.0.9 uitgebracht

Geplaatst: 11 jul 2011, 12:20
door Paul
Discussie over dit onderwerp mag in dit topic geplaatst worden: viewtopic.php?f=52&t=56187