Uitslag phpBB.nl Awards 2010

Nieuws van en over phpBB(.nl) Afbeelding Afbeelding
Gebruikersavatar
Derky
Berichten: 4465
Lid geworden op: 07 apr 2005, 16:24
Locatie: Nederland
Contacteer:

Uitslag phpBB.nl Awards 2010

Bericht door Derky » 08 dec 2010, 12:24

Afbeelding
Na de jury beoordelings- en stemperiode is het dan nu tijd voor de uitslag! We willen alle kandidaten bedanken voor het meedoen. Ook willen we nog even benadrukken dat het om de originaliteit gaat, dus niet het onderwerp of inhoud van het forum zelf. ;)

Prijzen
Maximaal 1 prijs per kandidaat. De winnaars ontvangen deze week een privébericht over de gewonnen prijs. Naast de gesponsorde prijzen van phpBB en hosthuis.nl vergaren jullie natuurlijk ook eeuwige roem en respect. We hebben net als vorig jaar weer logo's gemaakt voor de prijzen zodat de winnaars deze op hun site kunnen plaatsen.

Winnaars Jury Beoordeling
Het was nog een hele klus om alle forums te beoordelen en van commentaar te voorzien. Op de kandidaat pagina's is het commentaar van de juryleden DoubleJ en Paul nu te lezen. We willen DoubleJ en Paul ook dit jaar weer van harte bedanken voor hun inzet als jury!
 1. AquaforA
  • Het eerste wat gelijk in het oog springt is de opvallende header van het forum/website. Hiermee is gelijk een toon gezet voor het onderwerp van het forum. Het thema van aquariums komt helemaal terug in de stijl.

   Het forum ziet er fris en verzorgt uit. Naast het forum is er ook nog een database van artikelen en een fotoalbum bij het forum gevoegd. Er zijn verder geen overbodige MODs geinstalleerd, en de geinstaleerde MODs zijn mooi in de stijl verwerkt en voegen goede functionaliteit toe aan het forum. Ook erg leuk gedaan is de afbeelding in de textbox voor posting, welke niet irritant is, maar toch een leuk effect heeft.

   AquaforA is een mooi verzorgt forum waarin het thema van aquariums helemaal terugkomt, mede door de nette afwerking is AquaforA de absolute winnaar bij de phpBB.nl Awards 2010!
 2. Brandpreventieforum
  • De eerste indruk van het brandpreventie forum is heel goed. Alles ziet er fris en verzorgt uit, met een eigen kenmerkende stijl. Er is een goede combinatie tussen zelf ontwikkelde, en ingebouwde MODs. Daarnaast vormt ook alles een mooi geheel met elkaar, omdat er veel aandacht is besteed aan de afwerking. Het is zelfs zo goed aangepast, dat phpBB soms niet meer te herkennen is. (in een erg goede manier)
   Mede door deze kenmerken is Brandpreventieforum volgens de jury de nummer 2.
 3. Bordspelmania
  • Het forum voelt goed afgewerkt aan en samen met de rest van de website vormt het allemaal een mooi geheel. De stijl is ook doorgetrokken in alle overige delen van de website, en de MODs zijn erg goed hierin verwerkt. De eigen spellen database is een mooie toevoeging, is zeer goed gemaakt en past echt binnen de site.
   Bordspelmania mag zich dan ook de nummer 3 noemen volgens de jury.
Winnaars Publieksprijs
In totaal hebben 33 gebruikers gestemd op hun favoriete kandidaat. Een stuk minder dan vorig jaar, maar dat mag de pret niet drukken. Opvallend is ook dat de eerste twee winnaars exact overeenkomen met de jury uitslag:
 1. AquaforA 7 stemmen
 2. Brandpreventieforum 6 stemmen
 3. Geniet van de Lente 4 stemmen
Onze dank gaat uit naar:
Afbeelding Afbeelding
Discussiëren over deze mededeling kan hier.

Plaats reactie