Uitslag phpBB.nl Awards 2009

Nieuws van en over phpBB(.nl) Afbeelding Afbeelding
Gebruikersavatar
Derky
Berichten: 4465
Lid geworden op: 07 apr 2005, 16:24
Locatie: Nederland
Contacteer:

Uitslag phpBB.nl Awards 2009

Bericht door Derky » 06 dec 2009, 20:08

Afbeelding
Na de jury beoordelings- en stemperiode is het dan nu tijd voor de uitslag! We willen alle kandidaten bedanken voor het meedoen. Ook willen we nog even benadrukken dat het om de originaliteit gaat, dus niet het onderwerp of inhoud van het forum zelf. ;)

Prijzen
Maximaal 1 prijs per kandidaat. De winnaars ontvangen deze week een privébericht over de gewonnen prijs. Naast de gesponsorde prijzen van pcextreme en hosthuis.nl vergaren jullie natuurlijk ook eeuwige roem en respect. We hebben ook logo's gemaakt voor de prijzen zodat de winnaars deze op hun site kunnen plaatsen.

Winnaars Jury Beoordeling
Het was nog een hele klus om alle forums te beoordelen en van commentaar te voorzien. Op de kandidaat pagina's is het commentaar van de juryleden DoubleJ en Paul nu te lezen. Erik Frèrejean heeft helaas geen tijd gehad om alle forums te beoordelen en zijn beoordelingen zijn hierdoor niet meegeteld. We willen DoubleJ en Paul van harte bedanken voor hun inzet als jury!
 1. Brandpreventieforum
  • Het Brandpreventie forum onderscheid zich volgens de jury van andere fora door het oog voor detail. Er is veel zorg besteed aan de verschillende facetten van de site en aan het forum en dit is dan ook gelijk terug te zien in de afwerking van de site.

   Alle tekst/tekst-blokken op de site zijn duidelijk leesbaar neergezet, en er is ook veel aandacht besteed aan de verdeling van de inhoud over de pagina's.

   Daarnaast is er ook veel zorg besteed aan het consistent houden van het algemene thema van de site. Elke pagina is direct herkenbaar als een pagina van Brandpreventie forum door gebruik van een consistente opmaak van de pagina.

   Ook op grafisch gebied is er veel aandacht besteed aan de site, dit is vooral terug te vinden in het detail van de gebruikte iconen op het forum en andere plaatsen.

   Mede door dit oog voor detail is volgens de jury het brandpreventieforum de absolute winnaar bij de phpBB.nl Awards 2009!
 2. AquaforA
  • Een zeer degelijk forum, waar het bij het maken van de stijl ook goed gelet is op afwerking en details. Alles vormt een mooi geheel en door de stijl wordt ook gelijk het thema van de site goed duidelijk.
   Mede door deze kenmerken is AquaforA volgens de jury de nummer 2.
 3. Fight 4 Friendship Multigaming
  • Het Fight 4 Friendship forum is ook een goede illustratie van hoe een forum in de site geïntegreerd kan worden. Op de gehele site is alles een mooi geheel, ook is er goed op de afwerking van de verschillende onderdelen gelet. Het geheel ziet er fris en "sportief" uit voor een gaming clan en mag zich dan ook de nummer 3 noemen volgens de jury.
Winnaars Publieksprijs
In totaal hebben 63 gebruikers gestemd op hun favoriete kandidaat. We hebben een gedeelde derde plaats, maar de eerste drie kandidaten vielen ook al bij de jury beoordeling in de prijzen. :)
 1. AquaforA 11 stemmen
 2. Brandpreventieforum 7 stemmen
 3. Fight 4 Friendship Multigaming 4 stemmen
  Geniet van de Lente 4 stemmen
  MasterCode Webmasterresource 4 stemmen
Onze dank gaat uit naar:
Afbeelding Afbeelding
Discussiëren over deze mededeling kan hier.

Plaats reactie