Welkom op phpBB.nl 3!

Nieuws van en over phpBB(.nl) Afbeelding Afbeelding
ElbertF
Berichten: 5803
Lid geworden op: 12 okt 2004, 08:34
Contacteer:

Welkom op phpBB.nl 3!

Bericht door ElbertF » 19 mei 2007, 19:45

Welkom op phpBB.nl 3!

Na lang wachten kunnen we eindelijk stellen dat phpBB3 stabiel genoeg is om live op het internet te gebruiken. De overgang op phpBB.com een tijdje geleden ging gepaard met de presentatie van hun nieuwe website, natuurlijk kunnen wij niet achter blijven..

Aanschouw.. phpBB.nl 3! We hebben geprobeerd een beetje in stijl te blijven met phpBB.com, maar toch iets "eigens" neer te zetten. We zijn er stiekem zelfs een heel klein beetje trots op, we hopen dan ook dat het nieuwe ontwerp bij jullie in de smaak zal vallen.


Praktisch

Je zal hier en daar linkjes naar de Wiki tegen komen. Het is dan ook geen geheim dat we de Wiki meer op de voorgrond willen schuiven, gezien dit een bijzonder waardevolle bron van informatie is. Iedereen is dan ook van harte uitgenodigd zijn bijdrage te leven en artikeltjes te schrijven. ;)

We hebben het support gedeelte op het forum in tweeën verdeeld, phpBB2, en 3 support. We zullen beide versies blijven ondersteunen. phpBB2 blijft dan ook als download beschikbaar en er zullen in de toekomst patches voor uitkomen mocht dit nodig zijn.


Technisch

Mochten jullie bugs (foutjes) ontdekken op de site, laat het dan even weten. Een paar dingetjes wachten nog op afronding, maar over het algemeen zou alles moeten werken. We hebben ons best gedaan om de site via diverse browsers toegankelijk te maken, oudere versies daargelaten (IE5<).

Op een verdwaalde (maar erg praktische) <style>-tag na is de site volledig XHTML 1.0 strict. Zelfs zonder stijlblad (CSS) is de site bruikbaar, ook op bijv. mobiele telefoons etc. (in theorie). We zouden dus klaar moeten zijn voor de toekomst.

Nederlands
Zoals je ziet is het onze eigen phpBB3 vertaling dat we erop hebben gezet, binnenkort zal die ook publiekelijk worden vrijgegeven. Tot die tijd kun je gevonden foutjes even melden in het topic in phpBB3 Discussie.

Veel plezier en gebruiksgemak op phpBB.nl 3!

Plaats reactie