[MODDB] Sortables CAPTCHA Plugin

Zelf bezig aan een modificatie? Wij kijken graag mee..
Forumregels

LEES: Algemene Voorwaarden. Denk eventueel aan tags (DEV, BETA, RC)!
phpBB3.0.x
Gebruikersavatar
Derky
Berichten: 4465
Lid geworden op: 07 apr 2005, 16:24
Locatie: Nederland
Contacteer:

Re: [MODDB] Sortables CAPTCHA Plugin

Bericht door Derky » 11 feb 2011, 10:34

Sorry ik had je vraag gemist.
David schreef:Opmerking: De language Pack op phpbb.com, als ik de Nederlandse vertaling download heb je de map nl, dus ik zet ook netjes het bestand zoals ik het heb gedownload. Dat werkt dus niet omdat het vertaalde bestand in nl / mods hoort! misschien kan je dan in de download ook zo doen?
Precies erboven staat in welke map je het moet plaatsen. Binnen enkele weken verschijnt de nieuwe versie 1.0.2, hierin zit Nederlandse vertaling standaard erbij.
David schreef:Vraag: Als je meerdere vragen toevoegt voor deze plugin hoeveel reguleer/wisselt de vraag? Als ik bijvoorbeeld 10 vragen bedenk. wisselen die 10 vragen dan ook steeds?
Ja, het gebruikt een "random" functie, maar het kan dus wel voorkomen dat je 2x dezelfde vraag achter elkaar krijgt.

Gebruikersavatar
David
Berichten: 5093
Lid geworden op: 15 jan 2007, 22:00
Locatie: Zeeuws-Vlaanderen
Contacteer:

Re: [MODDB] Sortables CAPTCHA Plugin

Bericht door David » 11 mei 2011, 21:33

Kan het kloppen dat deze modificatie in de nieuwe Internet Explorer niet werkt? Kreeg hier namelijk een klacht over... dit is niet erg fijn gezien iedereen die met die browser mij niet kan mailen of zich kan registreren!

p.s. ik heb meteen even een andere captcha ingesteld, mocht je hem nodig hebben als voorbeeld neem dan even contact met me op dan, activeer ik hem.
Op zoek naar een vertaling voor je extensie? vertalingen

Gebruikersavatar
Derky
Berichten: 4465
Lid geworden op: 07 apr 2005, 16:24
Locatie: Nederland
Contacteer:

Re: [MODDB] Sortables CAPTCHA Plugin

Bericht door Derky » 11 mei 2011, 21:50

Ik neem aan dat je IE9 bedoeld? Daarin werkt het gewoon voor mij. (de laatste versie 1.0.2)

Gebruikersavatar
David
Berichten: 5093
Lid geworden op: 15 jan 2007, 22:00
Locatie: Zeeuws-Vlaanderen
Contacteer:

Re: [MODDB] Sortables CAPTCHA Plugin

Bericht door David » 11 mei 2011, 22:07

Derky schreef:Ik neem aan dat je IE9 bedoeld? Daarin werkt het gewoon voor mij. (de laatste versie 1.0.2)
Ja bedoel IE9

Dat is vreemd, ik hem hem even geactiveerd! Dan kun je het zelf zien. Hoe kan ik me huidige versie checken van deze mod?
Op zoek naar een vertaling voor je extensie? vertalingen

Gebruikersavatar
Derky
Berichten: 4465
Lid geworden op: 07 apr 2005, 16:24
Locatie: Nederland
Contacteer:

Re: [MODDB] Sortables CAPTCHA Plugin

Bericht door Derky » 11 mei 2011, 22:24

Het werkt bij jou inderdaad niet.

Ik heb het bij je nagekeken, en je loopt 1 versie achter.
(Als je jQuery versie 1.3.2 is dan is je plug-in versie: 1.0.1, als jQuery versie 1.4.4 is heb je versie 1.0.2.)

Download versie 1.0.2 hier, en open vervolgens het bestand /contrib/update_1.0.1_to_1.0.2.xml en voer de instructies uit.

Gebruikersavatar
David
Berichten: 5093
Lid geworden op: 15 jan 2007, 22:00
Locatie: Zeeuws-Vlaanderen
Contacteer:

Re: [MODDB] Sortables CAPTCHA Plugin

Bericht door David » 11 mei 2011, 22:32

Derky schreef:Het werkt bij jou inderdaad niet.

Ik heb het bij je nagekeken, en je loopt 1 versie achter.
(Als je jQuery versie 1.3.2 is dan is je plug-in versie: 1.0.1, als jQuery versie 1.4.4 is heb je versie 1.0.2.)

Download versie 1.0.2 hier, en open vervolgens het bestand /contrib/update_1.0.1_to_1.0.2.xml en voer de instructies uit.
Oké, bedankt voor je snelle hulp en reactie het is inmiddels opgelost, en het werkt gewoon weer zoals het hoort. Had niet in de gaten dat er nieuwe versie was :oops:
Op zoek naar een vertaling voor je extensie? vertalingen

Gebruikersavatar
Derky
Berichten: 4465
Lid geworden op: 07 apr 2005, 16:24
Locatie: Nederland
Contacteer:

Re: [MODDB] Sortables CAPTCHA Plugin

Bericht door Derky » 11 mei 2011, 22:48

Ik zag dat ik het topic hier nog niet had bijgwerkt, inmiddels gedaan. Jij ook bedankt, nu weet ik tenminste zeker waar het aan ligt. :P

En als je ingelogd bent op phpBB.com, dan vind je onderaan deze pagina een "Subscribe" link, voor updates. ;)

Gebruikersavatar
David
Berichten: 5093
Lid geworden op: 15 jan 2007, 22:00
Locatie: Zeeuws-Vlaanderen
Contacteer:

Re: [MODDB] Sortables CAPTCHA Plugin

Bericht door David » 11 mei 2011, 23:02

Lag het nu echt alleen aan IE9 of zou dit probleem ook al in IE8 geweest zijn? Ik gebruik die IE browser zelf niet maar sommige bezoekers wel. Dus ben benieuwd of ik lang last heb gehad hiervan..

Ik heb op de Subscribe link gekikt dus blijf nu op de hoogte als het goed is, dank voor de tip!
Op zoek naar een vertaling voor je extensie? vertalingen

Gebruikersavatar
Derky
Berichten: 4465
Lid geworden op: 07 apr 2005, 16:24
Locatie: Nederland
Contacteer:

Re: [MODDB] Sortables CAPTCHA Plugin

Bericht door Derky » 11 mei 2011, 23:12

IE8 werkte het wel in. Het lag aan jQuery, daar was inmiddels een nieuwe versie voor, welke wel met IE9 werkte.

Gebruikersavatar
David
Berichten: 5093
Lid geworden op: 15 jan 2007, 22:00
Locatie: Zeeuws-Vlaanderen
Contacteer:

Re: [MODDB] Sortables CAPTCHA Plugin

Bericht door David » 11 mei 2011, 23:32

Derky schreef:IE8 werkte het wel in. Het lag aan jQuery, daar was inmiddels een nieuwe versie voor, welke wel met IE9 werkte.
Oké, das duidelijk! Ben blij dat het is opgelost, dankje voor de info
Op zoek naar een vertaling voor je extensie? vertalingen

Wijo
Berichten: 89
Lid geworden op: 09 jun 2006, 06:33

Re: [MODDB] Sortables CAPTCHA Plugin

Bericht door Wijo » 28 dec 2012, 16:06

Ik geef nog even een aanvulling welke ik elders op dit forum al een keer gemeld had.
Ik kon met mijn android in deze CAPTCHA de antwoorden niet verschuiven. Ik vond hiervoor een voor mij werkende oplossing op deze pagina:
https://www.phpbb.com/customise/db/mod/ ... ..-t_90239
Met vriendelijke groet,
Wim.

Gebruikersavatar
David
Berichten: 5093
Lid geworden op: 15 jan 2007, 22:00
Locatie: Zeeuws-Vlaanderen
Contacteer:

Re: [MODDB] Sortables CAPTCHA Plugin

Bericht door David » 28 dec 2012, 19:36

Ik heb op mijn Facebook pagina even navraag gedaan of de functie nu werkt op hun telefoons, tot nu toe alleen positieve reacties op deze na:
Getest op Samsung Galaxy S2 met de volgende browsers.:
- Android 4.0.4 stock browser: OK
- Google chrome: OK
- Dolphin browser HD: OK
- Opera browser: niet OK
Mbt tot Opera de volgende aanvulling:
- Opera mobile: OK
- Opera mini: niet OK

Heb het zelf niet waar kunnen nemen, dit komt van één van mijn leden op Facebook ;) Als iemand een oplossing weet dan hoor ik het graag! Heb zelf eigenlijk weinig verstand van deze platforms en de verschillen daarin ;)
Op zoek naar een vertaling voor je extensie? vertalingen

Gebruikersavatar
Derky
Berichten: 4465
Lid geworden op: 07 apr 2005, 16:24
Locatie: Nederland
Contacteer:

Re: [MODDB] Sortables CAPTCHA Plugin

Bericht door Derky » 29 dec 2012, 10:42

Wijo schreef:Ik geef nog even een aanvulling welke ik elders op dit forum al een keer gemeld had.
Ik kon met mijn android in deze CAPTCHA de antwoorden niet verschuiven. Ik vond hiervoor een voor mij werkende oplossing op deze pagina:
https://www.phpbb.com/customise/db/mod/ ... ..-t_90239
Ik heb deze wijzigingen opgenomen in een nieuwe versie. De nieuwe versie wacht op dit moment validatie van het MOD team. :)

Gebruikersavatar
David
Berichten: 5093
Lid geworden op: 15 jan 2007, 22:00
Locatie: Zeeuws-Vlaanderen
Contacteer:

Re: [MODDB] Sortables CAPTCHA Plugin

Bericht door David » 15 jul 2014, 15:34

Hoi Derky, ik was benieuwd of je deze plugin ook voor 3.1 gaat uitgeven? Weet ook eerlijk gezegd niet of de Captcha Plugins nu ook op een andere manier toegevoegd moeten worden... hoop in ieder geval dat ik je plugin straks ook op 3.1 kan gaan gebruiken.
Op zoek naar een vertaling voor je extensie? vertalingen

Gebruikersavatar
Derky
Berichten: 4465
Lid geworden op: 07 apr 2005, 16:24
Locatie: Nederland
Contacteer:

Re: [MODDB] Sortables CAPTCHA Plugin

Bericht door Derky » 15 jul 2014, 21:17

Ja, dat is de bedoeling. Het schijnt nu als een extension te werken, maar ik heb dit nog niet nader bekeken en er is nu ook nog niet echt documentatie over.

Gebruikersavatar
Theriddler
Moderator-team
Moderator-team
Berichten: 1101
Lid geworden op: 20 apr 2012, 07:47
Contacteer:

Re: [MODDB] Sortables CAPTCHA Plugin

Bericht door Theriddler » 15 jul 2014, 22:39

Derky schreef:Ja, dat is de bedoeling. Het schijnt nu als een extension te werken, maar ik heb dit nog niet nader bekeken en er is nu ook nog niet echt documentatie over.
is dit iets? https://www.phpbb.com/community/viewtop ... &t=2211266
Theriddler - Moderator | phpBBservice.nl Teamlid
AfbeeldingSupport Tools | Afbeeldingalgemene-voorwaarden | Afbeelding My Extensions | buy me a beer Afbeelding

Gebruikersavatar
Derky
Berichten: 4465
Lid geworden op: 07 apr 2005, 16:24
Locatie: Nederland
Contacteer:

Re: [MODDB] Sortables CAPTCHA Plugin

Bericht door Derky » 15 jul 2014, 23:15

Ja, maar dat gaat niet in op het huidige CAPTCHA module systeem versus gedeeltelijk extension, gedeeltelijk (plugin) module. Misschien kan ik het ook nog gewoon als module laten werken, maar dat moet ik dus nog uitzoeken.

Gebruikersavatar
Derky
Berichten: 4465
Lid geworden op: 07 apr 2005, 16:24
Locatie: Nederland
Contacteer:

Re: [MODDB] Sortables CAPTCHA Plugin

Bericht door Derky » 12 aug 2014, 21:53

De 3.1 versie is in ontwikkeling en werkt nu op phpBB 3.1.0-RC3:
(let op: het werkt niet op 3.1.0-RC1 en 3.1.0-RC2)
https://www.phpbb.com/community/viewtop ... &t=2256871

Gebruikersavatar
David
Berichten: 5093
Lid geworden op: 15 jan 2007, 22:00
Locatie: Zeeuws-Vlaanderen
Contacteer:

Re: [MODDB] Sortables CAPTCHA Plugin

Bericht door David » 12 aug 2014, 22:00

Zal hem morgen eens testen voor je Derky, bedankt voor je moeite ;)
Op zoek naar een vertaling voor je extensie? vertalingen

Gebruikersavatar
Derky
Berichten: 4465
Lid geworden op: 07 apr 2005, 16:24
Locatie: Nederland
Contacteer:

Re: [MODDB] Sortables CAPTCHA Plugin

Bericht door Derky » 12 aug 2014, 22:11

Alvast bedankt voor het testen! Ik zal de 3.1 forums eens aanmaken hier op phpBB.nl. :P

Testresultaten kunnen in dit onderwerp geplaatst worden: viewtopic.php?f=95&t=59457

Plaats reactie