Plaatje tussen forums

Hulp nodig bij een stijl? Voor zowel XHTML/CSS als grafische vragen uiteraard gerelateerd aan phpBB3.
Forumregels

LEES: Richtlijnen voor Support. Vul de support template in!
phpBB3.0.x
Verschaf iemand geen servertoegang tenzij het niet anders kan. Maak altijd eerst een volledige backup en verander de inloggevens na afloop. Eigen risico.
Plaats reactie
foss
Berichten: 39
Lid geworden op: 12 jan 2015, 13:52

Plaatje tussen forums

Bericht door foss » 04 feb 2015, 15:02

Huidige phpBB versie: 3.0.12
Adres van je forum: http://phpbb.freehostingking.com/
link naar modificatie (indien van toepassing):



Hoi allemaal,
is het mogelijk een plaatje tussen 2 forums te zetten ?
Ik heb bij de body index gekeken of ik iets zag waar de forums stonden maar kon niets vinden.
Dit is wat ik bedoel.
Afbeelding
Oeps ik zie dat ik dit onder 3.1 hebt geplaatst terwijl ik 3.0.12 hebt foutje :( mijn excuses hiervoor.

Gebruikersavatar
El torro
Berichten: 3048
Lid geworden op: 02 sep 2014, 21:28
Locatie: In het zonnige zuiden
Contacteer:

Re: Plaatje tussen forums

Bericht door El torro » 04 feb 2015, 15:14

Kun je met deze uitleg verder?
https://www.phpbb.com/support/docs/en/3 ... in-phpbb3/

Een advertentie of plaatje maak voor de plaats niet uit.

Gebruikersavatar
El torro
Berichten: 3048
Lid geworden op: 02 sep 2014, 21:28
Locatie: In het zonnige zuiden
Contacteer:

Re: Plaatje tussen forums

Bericht door El torro » 04 feb 2015, 15:17

Is zelfs in het Nederlands te vinden :mrgreen:
http://wiki.phpbb.nl/3.x/Advertenties_toevoegen

foss
Berichten: 39
Lid geworden op: 12 jan 2015, 13:52

Re: Plaatje tussen forums

Bericht door foss » 04 feb 2015, 15:24

Dank je wel El torro ik ga er gelijk naar kijken :)

foss
Berichten: 39
Lid geworden op: 12 jan 2015, 13:52

Re: Plaatje tussen forums

Bericht door foss » 04 feb 2015, 15:39

Ik heb dit in de viewtopic_body.html gezet maar er komt niets tussen de eerste en de tweede forum.

Code: Selecteer alles

<!-- INCLUDE overall_header.html -->
<!-- IF postrow.S_FIRST_ROW -->
   <div class="post bg2">
      <div class="inner"><span class="corners-top"><span></span></span>
 
      <div class="postbody">
         <h3>{postrow.POST_SUBJECT}</h3>
         <p class="author"><strong>Sponsor</strong></p>
 
         <div class="content" style="text-align: center;">
            <table style="width: 100%;">
  <tbody>
    <tr>
      <td align="left"><a href="http://www.link.nl"><img style="background-color:#098CCD;border-radius:6px" src="http://phpbb.freehostingking.com/adv/adv.png"></a></td>
      <td align="center"><a href="http://www.link.nl"><img style="background-color:#098CCD;border-radius:6px" src="http://phpbb.freehostingking.com/adv/adv.png"></a></td>
	  <td align="right"><a href="http://www.link.nl"><img style="background-color:#098CCD;border-radius:6px" src="http://phpbb.freehostingking.com/adv/adv.png"></a></td>
  </tr>
  </tbody>
</table>
         </div>
      </div>
Ik heb het precies zo gedaan als in de voorbeeld.
Zie ik iets over het hoofd ?
Laatst gewijzigd door Theriddler op 04 feb 2015, 18:54, 1 keer totaal gewijzigd.
Reden: code tags toegepast, topic verplaatst

Gebruikersavatar
El torro
Berichten: 3048
Lid geworden op: 02 sep 2014, 21:28
Locatie: In het zonnige zuiden
Contacteer:

Re: Plaatje tussen forums

Bericht door El torro » 04 feb 2015, 15:59

Lees nu nog eens goed wat je moet doen.
Boven of onder het eerste bericht in een onderwerp
Dat wil jij toch?

Dan:
Voor reclame onder het eerste bericht moet je de volgende regel zoeken en de voorbeeldcode (hieronder) ervoor toevoegen:
<!-- END postrow -->

foss
Berichten: 39
Lid geworden op: 12 jan 2015, 13:52

Re: Plaatje tussen forums

Bericht door foss » 04 feb 2015, 18:39

Ik heb in de viewtopic_body dit gezet :

Code: Selecteer alles

<!-- INCLUDE overall_header.html -->
<!-- BEGIN postrow -->
<!-- IF postrow.S_FIRST_ROW -->
   <div class="post bg2">
      <div class="inner"><span class="corners-top"><span></span></span>
 
      <div class="postbody">
         <h3>{postrow.POST_SUBJECT}</h3>
         <p class="author"><strong>Sponsor</strong></p>
 
         <div class="content" style="text-align: center;">
            Voeg hier de code van je reclame toe.
         </div>
      </div>
 
      <dl class="postprofile" id="profile0000">
         <dt>
            <strong>Sponsor</strong>
         </dt>
 
         <dd>&nbsp;</dd>
      </dl>
 
      <div class="back2top"><a href="#wrap" class="top" title="{L_BACK_TO_TOP}">{L_BACK_TO_TOP}</a></div>
      <span class="corners-bottom"><span></span></span></div>
   </div>
   <hr class="divider" />
   <!-- ENDIF -->
<!-- END postrow --> 
Dan zou ik toch nu wat moeten zien tussen forum 1 en forum 2 ?
Laatst gewijzigd door Theriddler op 04 feb 2015, 18:54, 1 keer totaal gewijzigd.
Reden: code tags toegepast

Gebruikersavatar
El torro
Berichten: 3048
Lid geworden op: 02 sep 2014, 21:28
Locatie: In het zonnige zuiden
Contacteer:

Re: Plaatje tussen forums

Bericht door El torro » 04 feb 2015, 18:55

Probeer het eens zoals het in de wiki staat:


Code: Selecteer alles

<!-- IF postrow.S_FIRST_ROW -->
   <div class="post bg2">
      <div class="inner"><span class="corners-top"><span></span></span>
 
      <div class="postbody">
         <h3>{postrow.POST_SUBJECT}</h3>
         <p class="author"><strong>Sponsor</strong></p>
 
         <div class="content" style="text-align: center;">
            Voeg hier de code van je reclame toe.
         </div>
      </div>
 
      <dl class="postprofile" id="profile0000">
         <dt>
            <strong>Sponsor</strong>
         </dt>
 
         <dd>&nbsp;</dd>
      </dl>
 
      <div class="back2top"><a href="#wrap" class="top" title="{L_BACK_TO_TOP}">{L_BACK_TO_TOP}</a></div>
      <span class="corners-bottom"><span></span></span></div>
   </div>
   <hr class="divider" />
   <!-- ENDIF -->
<!-- END postrow -->

Code: Selecteer alles

<!-- INCLUDE overall_header.html -->
<!-- BEGIN postrow -->
Moet er niet bij.

foss
Berichten: 39
Lid geworden op: 12 jan 2015, 13:52

Re: Plaatje tussen forums

Bericht door foss » 04 feb 2015, 18:59

Sorry hoor El torro ik ben niet echt een van de slimste :(
Die include overall_header.html staat standaard bovenin de vieuwtopic_body.html.
Moet ik die dan ook weghalen ?

Gebruikersavatar
El torro
Berichten: 3048
Lid geworden op: 02 sep 2014, 21:28
Locatie: In het zonnige zuiden
Contacteer:

Re: Plaatje tussen forums

Bericht door El torro » 04 feb 2015, 19:40

Wat er staat moet je niet weghalen.
Je moet gewoon doen wat in de wiki staat, niets meer en niets minder.

Gebruikersavatar
Theriddler
Berichten: 1102
Lid geworden op: 20 apr 2012, 07:47
Contacteer:

Re: Plaatje tussen forums

Bericht door Theriddler » 04 feb 2015, 19:59

de code die eltorro geeft en die in de wiki staat is alleen voor advertenties onder berichten in het forum niet zoals jij aangeeft op het plaatje die jij als voorbeeld geeft.

ik denk dat je dit bedoeld:

https://www.phpbb.com/community/viewtop ... #p12829081
Theriddler - phpBBservice.nl Teamlid
AfbeeldingSupport Tools | Afbeeldingalgemene-voorwaarden | Afbeelding My Extensions | buy me a beer Afbeelding

foss
Berichten: 39
Lid geworden op: 12 jan 2015, 13:52

Re: Plaatje tussen forums

Bericht door foss » 04 feb 2015, 23:52

Dat klopt Riddler ... misschien had ik het niet goed uitgelegd.
Maar dit is idd wat ik bedoel.
Ik heb de forumlist_body.html geopend.
En heb dit opgezocht :

Code: Selecteer alles

<!-- IF forumrow.S_IS_CAT or forumrow.S_FIRST_ROW  or forumrow.S_NO_CAT  -->
Daarboven heb ik dit gezet:

Code: Selecteer alles

<!-- IF forumrow.FORUM_ID eq '2' -->
<div style="text-align: center; margin: 5px 0;">
<table style="width: 100%;">
  <tbody>
    <tr>
      <td align="left"><a href="http://www.link.nl"><img style="background-color:#098CCD;border-radius:6px" src="http://phpbb.freehostingking.com/adv/adv.png"></a></td>
      <td align="center"><a href="http://www.link.nl"><img style="background-color:#098CCD;border-radius:6px" src="http://phpbb.freehostingking.com/adv/adv.png"></a></td>
	  <td align="right"><a href="http://www.link.nl"><img style="background-color:#098CCD;border-radius:6px" src="http://phpbb.freehostingking.com/adv/adv.png"></a></td>
  </tr>
  </tbody>
</table>
</div>
<!-- ENDIF -->
Maar krijg niets tussen forum 1 en forum 2.

Gebruikersavatar
Theriddler
Berichten: 1102
Lid geworden op: 20 apr 2012, 07:47
Contacteer:

Re: Plaatje tussen forums

Bericht door Theriddler » 05 feb 2015, 00:18

foss schreef:Dat klopt Riddler ... misschien had ik het niet goed uitgelegd.
no spang, maar we zitten nu weer op het goede spoor ;)

Deze regel:

Code: Selecteer alles

<!-- IF forumrow.FORUM_ID eq '2' -->
zou als ik zo kijk op je forum, dit moeten worden

Code: Selecteer alles

<!-- IF forumrow.FORUM_ID eq '4' -->
want je wilde tenslotte de reclame onder forum 1 hebben en boven forum 2.

mocht het allemaal nog niet lukken kun je dan de volledige inhoud van forumlist_body.html plaatsen tussen de code tags nadat je de gemaakte wijzigingen had gedaan, zodat we eens kunnen kijken waar het evt mis gaat.
Theriddler - phpBBservice.nl Teamlid
AfbeeldingSupport Tools | Afbeeldingalgemene-voorwaarden | Afbeelding My Extensions | buy me a beer Afbeelding

foss
Berichten: 39
Lid geworden op: 12 jan 2015, 13:52

Re: Plaatje tussen forums

Bericht door foss » 05 feb 2015, 10:42

Ai Riddler ik heb gedaan wat je schreef en nu heb ik dit :
Afbeelding
Hij valt nu onder forum 2.
Hoe krijg ik het tussen forum 1 en forum 2.
Ik ben in iedergeval blij dat je wat ziet hahaha.
De code van mijn forumlist_body.html is :

Code: Selecteer alles

<!-- BEGIN forumrow -->
	<!-- IF (forumrow.S_IS_CAT and not forumrow.S_FIRST_ROW) or forumrow.S_NO_CAT  -->
			</ul>

			<span class="corners-bottom"><span></span></span></div>
		</div>
	<!-- ENDIF -->
	
	    <!-- IF forumrow.FORUM_ID eq '4' -->
    <div style="text-align: center; margin: 5px 0;">
    <table style="width: 100%;">
      <tbody>
        <tr>
          <td align="left"><a href="http://www.link.nl"><img style="background-color:#098CCD;border-radius:6px" src="http://phpbb.freehostingking.com/adv/adv.png"></a></td>
          <td align="center"><a href="http://www.link.nl"><img style="background-color:#098CCD;border-radius:6px" src="http://phpbb.freehostingking.com/adv/adv.png"></a></td>
         <td align="right"><a href="http://www.link.nl"><img style="background-color:#098CCD;border-radius:6px" src="http://phpbb.freehostingking.com/adv/adv.png"></a></td>
      </tr>
      </tbody>
    </table>
    </div>
    <!-- ENDIF -->


	<!-- IF forumrow.S_IS_CAT or forumrow.S_FIRST_ROW  or forumrow.S_NO_CAT  -->
		<div class="forabg">
			<div class="inner"><span class="corners-top"><span></span></span>
			<ul class="topiclist">
				<li class="header">
					<dl class="icon">
						<dt><!-- IF forumrow.S_IS_CAT --><a href="{forumrow.U_VIEWFORUM}">{forumrow.FORUM_NAME}</a><!-- ELSE -->{L_FORUM}<!-- ENDIF --></dt>
						<dd class="topics">{L_TOPICS}</dd>
						<dd class="posts">{L_POSTS}</dd>
						<dd class="lastpost"><span>{L_LAST_POST}</span></dd>
					</dl>
				</li>
			</ul>
			<ul class="topiclist forums">
	<!-- ENDIF -->

	<!-- IF not forumrow.S_IS_CAT -->
		<li class="row">
			<dl class="icon" style="background-image: url({forumrow.FORUM_FOLDER_IMG_SRC}); background-repeat: no-repeat;">
				<dt title="{forumrow.FORUM_FOLDER_IMG_ALT}">
				<!-- IF S_ENABLE_FEEDS and forumrow.S_FEED_ENABLED --><!-- <a class="feed-icon-forum" title="{L_FEED} - {forumrow.FORUM_NAME}" href="{U_FEED}?f={forumrow.FORUM_ID}"><img src="{T_THEME_PATH}/images/feed.gif" alt="{L_FEED} - {forumrow.FORUM_NAME}" /></a> --><!-- ENDIF -->

					<!-- IF forumrow.FORUM_IMAGE --><span class="forum-image">{forumrow.FORUM_IMAGE}</span><!-- ENDIF -->
					<a href="{forumrow.U_VIEWFORUM}" class="forumtitle">{forumrow.FORUM_NAME}</a><br />
					{forumrow.FORUM_DESC}
					<!-- IF forumrow.MODERATORS -->
						<br /><strong>{forumrow.L_MODERATOR_STR}:</strong> {forumrow.MODERATORS}
					<!-- ENDIF -->
					<!-- IF forumrow.SUBFORUMS and forumrow.S_LIST_SUBFORUMS --><br /><strong>{forumrow.L_SUBFORUM_STR}</strong> {forumrow.SUBFORUMS}<!-- ENDIF -->
				</dt>
				<!-- IF forumrow.CLICKS -->
					<dd class="redirect"><span>{L_REDIRECTS}: {forumrow.CLICKS}</span></dd>
				<!-- ELSEIF not forumrow.S_IS_LINK -->
					<dd class="topics">{forumrow.TOPICS} <dfn>{L_TOPICS}</dfn></dd>
					<dd class="posts">{forumrow.POSTS} <dfn>{L_POSTS}</dfn></dd>
					<dd class="lastpost"><span>
						<!-- IF forumrow.U_UNAPPROVED_TOPICS --><a href="{forumrow.U_UNAPPROVED_TOPICS}">{UNAPPROVED_IMG}</a><!-- ENDIF -->
						<!-- IF forumrow.LAST_POST_TIME --><dfn>{L_LAST_POST}</dfn> {L_POST_BY_AUTHOR} {forumrow.LAST_POSTER_FULL}
						<!-- IF not S_IS_BOT --><a href="{forumrow.U_LAST_POST}">{LAST_POST_IMG}</a> <!-- ENDIF --><br />{forumrow.LAST_POST_TIME}<!-- ELSE -->{L_NO_POSTS}<br />&nbsp;<!-- ENDIF --></span>
					</dd>
				<!-- ENDIF -->
			</dl>
		</li>
	<!-- ENDIF -->

	<!-- IF forumrow.S_LAST_ROW -->
			</ul>

			<span class="corners-bottom"><span></span></span></div>
		</div>
	<!-- ENDIF -->

<!-- BEGINELSE -->
	<div class="panel">
		<div class="inner"><span class="corners-top"><span></span></span>
		<strong>{L_NO_FORUMS}</strong>
		<span class="corners-bottom"><span></span></span></div>
	</div>
<!-- END forumrow -->
Deze was gewoon standaard ... het enigste wat ik veranderd heb is wat jij schreef.

Gebruikersavatar
Theriddler
Berichten: 1102
Lid geworden op: 20 apr 2012, 07:47
Contacteer:

Re: Plaatje tussen forums

Bericht door Theriddler » 05 feb 2015, 13:18

vreemd en wat gebeurd er als je deze gebruikt?

Code: Selecteer alles

<!-- IF forumrow.FORUM_ID eq '3' -->
<div class="forabg">
                 <div class="inner">
                        <span class="corners-top"><span></span></span>
                                <div style="background-color: #d4e1ec;">
                            <table style="width: 100%;">
                               <tbody>
                                  <tr>
                                     <td align="left"><a href="http://www.link.nl"><img src="http://phpbb.freehostingking.com/adv/adv.png" style="border-radius:6px"></a></td>
                                     <td align="center"><a href="http://www.link.nl"><img src="http://phpbb.freehostingking.com/adv/adv.png" style="border-radius:6px"></a></td>
                                     <td align="right"><a href="http://www.link.nl"><img src="http://phpbb.freehostingking.com/adv/adv.png" style="border-radius:6px"></a></td>
                                  </tr>
                               </tbody>
                            </table>
                         </div>
                       <span class="corners-bottom"><span></span></span>
             </div>
    </div>
<!-- ENDIF -->
code aangepast
- Theriddler
Theriddler - phpBBservice.nl Teamlid
AfbeeldingSupport Tools | Afbeeldingalgemene-voorwaarden | Afbeelding My Extensions | buy me a beer Afbeelding

foss
Berichten: 39
Lid geworden op: 12 jan 2015, 13:52

Re: Plaatje tussen forums

Bericht door foss » 05 feb 2015, 14:54

Dan krijg ik dit :
Afbeelding

Gebruikersavatar
Theriddler
Berichten: 1102
Lid geworden op: 20 apr 2012, 07:47
Contacteer:

Re: Plaatje tussen forums

Bericht door Theriddler » 05 feb 2015, 16:56

ach ja natuurlijk, was nog niet helemaal wakker denk ;)

Maak van deze regel:

Code: Selecteer alles

<!-- IF forumrow.FORUM_ID eq '4' -->
er dit van:

Code: Selecteer alles

<!-- IF forumrow.FORUM_ID eq '3' -->
laatste code aangepast in vorig bericht
- Theriddler
voor duidelijker uitleg (engels) zie:
http://www.christianbullock.com/2011/ph ... categories
Theriddler - phpBBservice.nl Teamlid
AfbeeldingSupport Tools | Afbeeldingalgemene-voorwaarden | Afbeelding My Extensions | buy me a beer Afbeelding

foss
Berichten: 39
Lid geworden op: 12 jan 2015, 13:52

Re: Plaatje tussen forums

Bericht door foss » 05 feb 2015, 17:38

My man !!! Je bent echt tha bomb !!!
Werkt als een speer !!!
Damz je bent echt goed Riddler heel erg bedankt !!!
Ik heb de code van die link gebruikt wat je had geschreven : http://www.christianbullock.com/2011/ph ... categories.
Ik had nog 1 vraagje (zoals gewoonlijk hahaha) hoe kan ik 2 blokken naast elkaar zetten zoals op het plaatje hieronder ?
Afbeelding

Plaats reactie