Hoe zou ik dit kunnen doen ?

Hulp nodig bij een stijl? Voor zowel XHTML/CSS als grafische vragen uiteraard gerelateerd aan phpBB3.
Forumregels

LEES: Richtlijnen voor Support. Vul de support template in!
phpBB3.0.x
Verschaf iemand geen servertoegang tenzij het niet anders kan. Maak altijd eerst een volledige backup en verander de inloggevens na afloop. Eigen risico.
Plaats reactie
foss
Berichten: 39
Lid geworden op: 12 jan 2015, 13:52

Hoe zou ik dit kunnen doen ?

Bericht door foss » 13 jan 2015, 10:59

Huidige phpBB versie: 3.0.12
Adres van je forum: http://phpbb.freehostingking.com/
Servicetaak:
link naar modificatie (indien van toepassing):
Link naar het support topic over deze aanvraag: viewtopic.php?t=

Hallo allenmaal,
ik zou graag 2 extra blokken willen op mijn forum zodat ik er 2 plaatjes in kan zetten die ik met photoshop wilt maken.
Ik heb hieronder een voorbeeld (dit is niet bestaand maar heb ik met photoshop gedaan)
Is dit wel te doen en kan ik ergens een voorbeeld vinden hoe ik dat zou kunnen doen ?
Ik wil dit integreren in prosilver.
Laatst gewijzigd door foss op 16 jan 2015, 10:43, 1 keer totaal gewijzigd.

Gebruikersavatar
Theriddler
Berichten: 1102
Lid geworden op: 20 apr 2012, 07:47
Contacteer:

Re: Hoe zou ik dit kunnen doen ?

Bericht door Theriddler » 14 jan 2015, 12:13

Voorbeeld:

Code: Selecteer alles

<table style="width:70%">
  <tbody>
    <tr>
      <td><img src="http://www.iiacanadanationalconference.com/wp-content/uploads/2013/01/test.jpg"></td>
      <td><img src="http://www.iiacanadanationalconference.com/wp-content/uploads/2013/01/test.jpg"></td>
  </tr>
  </tbody>
</table>
Theriddler - phpBBservice.nl Teamlid
AfbeeldingSupport Tools | Afbeeldingalgemene-voorwaarden | Afbeelding My Extensions | buy me a beer Afbeelding

foss
Berichten: 39
Lid geworden op: 12 jan 2015, 13:52

Re: Hoe zou ik dit kunnen doen ?

Bericht door foss » 14 jan 2015, 13:25

Dank je riddler misschien een domme vraag maar in wat moet ik dit toevoegen ?
In de overall_header ofoz en waar precies helemaal bovenin ?

Gebruikersavatar
Theriddler
Berichten: 1102
Lid geworden op: 20 apr 2012, 07:47
Contacteer:

Re: Hoe zou ik dit kunnen doen ?

Bericht door Theriddler » 15 jan 2015, 10:14

;) domme vragen bestaan niet

Open: index_body.html

Zoek:

Code: Selecteer alles

<p class="{S_CONTENT_FLOW_END}<!-- IF S_USER_LOGGED_IN --> rightside<!-- ENDIF -->"><!-- IF S_USER_LOGGED_IN -->{LAST_VISIT_DATE}<!-- ELSE -->{CURRENT_TIME}<!-- ENDIF --></p>
<!-- IF U_MCP --><p>{CURRENT_TIME} <br />[&nbsp;<a href="{U_MCP}">{L_MCP}</a>&nbsp;]</p><!-- ELSEIF S_USER_LOGGED_IN --><p>{CURRENT_TIME}</p><!-- ENDIF -->
Plaats daaronder op een nieuwe regel:

Code: Selecteer alles

<table style="width:70%">
  <tbody>
    <tr>
      <td><img src="http://www.iiacanadanationalconference.com/wp-content/uploads/2013/01/test.jpg"></td>
      <td><img src="http://www.iiacanadanationalconference.com/wp-content/uploads/2013/01/test.jpg"></td>
  </tr>
  </tbody>
</table>
Vervang beide afbeeldingen.
Theriddler - phpBBservice.nl Teamlid
AfbeeldingSupport Tools | Afbeeldingalgemene-voorwaarden | Afbeelding My Extensions | buy me a beer Afbeelding

foss
Berichten: 39
Lid geworden op: 12 jan 2015, 13:52

Re: Hoe zou ik dit kunnen doen ?

Bericht door foss » 15 jan 2015, 12:04

Riddler jij bent the BOMB !!!
Kan ik deze plaatjes ook als een link maken dat als iemand erop drukt hij naar een andere site gaat ?
En hoe kan ik deze plaatjes ook een ronde hoek laten krijgen zoals de andere vakken ?
Ik heb ook de breedte op 100% gezet en dacht dat hij dan net zo breed werd als de forum maar helaas.
Is er een manier dat hij het automatisch zo breed maakt als de forum zelf ?

Gebruikersavatar
Theriddler
Berichten: 1102
Lid geworden op: 20 apr 2012, 07:47
Contacteer:

Re: Hoe zou ik dit kunnen doen ?

Bericht door Theriddler » 15 jan 2015, 14:38

Code: Selecteer alles

<table style="width:70%">
  <tbody>
    <tr>
      <td><a href="http://www.link1.nl"><img style="background-color:#098CCD;border-radius:6px" src="http://phpbb.freehostingking.com/adv/kit1.png"></a></td>
      <td><a href="http://www.link2.nl"><img style="background-color:#098CCD;border-radius:6px" src="http://phpbb.freehostingking.com/adv/kit2.png"></a?</td>
	  <td><a href="http://www.link3.nl"><img style="background-color:#098CCD;border-radius:6px" src="http://phpbb.freehostingking.com/adv/kit3.png"></a></td>
  </tr>
  </tbody>
</table>
Je kunt de klik functie nog uitbreiden:

voor openen in een nieuwe tab
Zoek:

Code: Selecteer alles

<a href="http://www.link1.nl"
Plaats erachteraan:

Code: Selecteer alles

 onclick="window.open(this.href); return false;"
Voor de plaatjes gecentreerd naar het midden (voor de vraag komt)

Code: Selecteer alles

<table style="width: 100%;">
  <tbody>
    <tr style="text-align:center">
      <td><a href="http://www.link.nl"><img style="background-color:#098CCD;border-radius:6px" src="http://phpbb.freehostingking.com/adv/kit1.png"></a></td>
      <td><a href="http://www.link.nl"><img style="background-color:#098CCD;border-radius:6px" src="http://phpbb.freehostingking.com/adv/kit2.png">
	  </a></td><td><a href="http://www.link.nl"><img style="background-color:#098CCD;border-radius:6px" src="http://phpbb.freehostingking.com/adv/kit3.png"></a></td>
  </tr>
  </tbody>
</table>
of:

Code: Selecteer alles

<table style="width: 100%;text-align: center; border-radius: 6px; background-color: #098CCD;">
  <tbody>
    <tr>
      <td><a href="http://www.link.nl"><img src="http://phpbb.freehostingking.com/adv/kit1.png"></a></td>
      <td><a href="http://www.link.nl"><img src="http://phpbb.freehostingking.com/adv/kit2.png"></a></td>
      <td><a href="http://www.link.nl"><img src="http://phpbb.freehostingking.com/adv/kit3.png"></a></td>
  </tr>
  </tbody>
</table>
Geloof dat je zo wel uit de voeten kunt ;)
Theriddler - phpBBservice.nl Teamlid
AfbeeldingSupport Tools | Afbeeldingalgemene-voorwaarden | Afbeelding My Extensions | buy me a beer Afbeelding

foss
Berichten: 39
Lid geworden op: 12 jan 2015, 13:52

Re: Hoe zou ik dit kunnen doen ?

Bericht door foss » 15 jan 2015, 16:01

Je zal wel helemaal overspannen van mij worden hahaha.
Heeeeeeeeeeel erg bedankt !!!
Je hebt geen idee hoe erg je me hebt geholpen ... Respect !
Ik heb er geen woorden voor :)

Gebruikersavatar
Theriddler
Berichten: 1102
Lid geworden op: 20 apr 2012, 07:47
Contacteer:

Re: Hoe zou ik dit kunnen doen ?

Bericht door Theriddler » 15 jan 2015, 16:14

foss schreef:Je zal wel helemaal overspannen van mij worden hahaha.
Heeeeeeeeeeel erg bedankt !!!
Je hebt geen idee hoe erg je me hebt geholpen ... Respect !
Ik heb er geen woorden voor :)
graag gedaan.

Daar zitten wij (het team) maar ook andere gebruikers juist voor om elkaar te helpen.
Iedereen is ooit zo begonnen en we leren nog iedere dag bij.

Success met je forum en bij vragen cq problemen maak gerust een nieuw onderwerp aan.
Theriddler - phpBBservice.nl Teamlid
AfbeeldingSupport Tools | Afbeeldingalgemene-voorwaarden | Afbeelding My Extensions | buy me a beer Afbeelding

foss
Berichten: 39
Lid geworden op: 12 jan 2015, 13:52

Re: Hoe zou ik dit kunnen doen ?

Bericht door foss » 15 jan 2015, 16:36

Dank u :)

foss
Berichten: 39
Lid geworden op: 12 jan 2015, 13:52

Re: Hoe zou ik dit kunnen doen ?

Bericht door foss » 16 jan 2015, 13:46

Ik had toch nog 1 vraagje :
hoe kan ik de blokken automatisch laten indelen zodat ze verdeeld worden over de gehele breedte van mijn forum ?
Afbeelding
Dus dat ze totaal net zo breed zijn als de header.

Plaats reactie