Html/Script vraagjes, graag hulp.

Praat mee over van alles en nog wat!
Forumregels
Dit forum is voor alle zinnige gesprekken buiten phpBB om. Discussies en gesprekken over interessante onderwerpen.

Een nieuw onderwerp moet..:
  • uiteraard voldoen aan de algemene voorwaarden
  • niet passen in de gewone supportfora
  • interessante zijn voor het overgrote deel van onze gebruikers
  • een neutrale of positieve ondertoon hebben
  • anders zijn dan bestaande onderwerpen
Plaats reactie
Nursaniyem
Berichten: 464
Lid geworden op: 08 jun 2004, 13:21
Locatie: Breedtje @
Contacteer:

Html/Script vraagjes, graag hulp.

Bericht door Nursaniyem » 09 feb 2005, 16:01

Ik heb via flatcast.com een radio opgezet.
Maar als beheerder heb ik weinig opties.
Heel vaak komen er mensen die schelden, die kick ik.
Helaas kan hij 1 minuten door gaan en daarna wordt ie eruit gegooit.
Na het sluiten en weer openen van het stream kan die persoon weer erin.

Kan ik met html of met scipts ervoor zorgen dat ze alleen dor mij geband worden en nietmeer erin kunnen komen met die ip adres?
Of mischien ervoor zorgen dat ze alleen kunnen typen als ze lid zijn op mn forum?(Zal moelijk gaan denk ik)


Graag wat hulp
Ik heb nu een script
Met wachwoord, dus als je naar mn radio ga krijg je promt waar je het wachwoord invoert die door mij is aangelegt.
Maar dan komen er alleen maar bekenden.
Normal heb ik gemidelt 60 gebruikers online en sinds dit script maar maximaal 20 gebruikers.

Hoe kan ik dit voorkomen?

Gebruikersavatar
WebSiteNet
Berichten: 6524
Lid geworden op: 20 okt 2003, 16:56
Locatie: Wieringerwerf
Contacteer:

Bericht door WebSiteNet » 09 feb 2005, 16:36

Ligt er aan of je php mag gebruiken. Het kan ook wel met javascript maar dat is verre van waterdicht.

Nursaniyem
Berichten: 464
Lid geworden op: 08 jun 2004, 13:21
Locatie: Breedtje @
Contacteer:

Bericht door Nursaniyem » 09 feb 2005, 16:58

Websitenet hoe bedoel je of je php mag gebruiken?
Mijn server ondersteund php.
Het radio is puur een html pagina.
Met daarin een iframe.
http://www.turkulerdiyari.net Als je ff wilt kijken

Javascript ook welkom ik wil geen scheldwoorden op mijn radio(chat)
Dit moet ik voorkomen.

traxx!
Berichten: 278
Lid geworden op: 03 nov 2004, 20:05

Bericht door traxx! » 09 feb 2005, 17:05

Nursaniyem schreef:Websitenet hoe bedoel je of je php mag gebruiken?
Mijn server ondersteund php.
Het radio is puur een html pagina.
Met daarin een iframe.
http://www.turkulerdiyari.net Als je ff wilt kijken

Javascript ook welkom ik wil geen scheldwoorden op mijn radio(chat)
Dit moet ik voorkomen.
als je de mod functie hebt die woorden vervangt
kan je daar instellen welke woorden je niet wilt en dan laat je die omzetten naar °°° of ***;)

Nursaniyem
Berichten: 464
Lid geworden op: 08 jun 2004, 13:21
Locatie: Breedtje @
Contacteer:

Bericht door Nursaniyem » 11 feb 2005, 16:16

Websitenet zou je me willen helpen?

Gebruikersavatar
mosymuis
Berichten: 6940
Lid geworden op: 05 feb 2003, 14:00
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door mosymuis » 11 feb 2005, 16:34

Dit hoeft niet eens in PHP, maar kan direct via de webserver door het gebruik van een .htaccess bestand. Lijkt me zoiezo verstandiger, omdat je zo mogelijk ook de stream beschermt in plaats van alleen de koppeling op je webpagina.

Google is your friend:
http://www.google.nl/search?q=htaccess+ban+ip

Nursaniyem
Berichten: 464
Lid geworden op: 08 jun 2004, 13:21
Locatie: Breedtje @
Contacteer:

Bericht door Nursaniyem » 12 feb 2005, 17:00

Beste mosymuis,


Wat moet in het htaccess bestand zetten?
En waar moet ik het plaatsen?

B-sTyLe
Berichten: 561
Lid geworden op: 27 okt 2004, 17:12

Bericht door B-sTyLe » 12 feb 2005, 18:02

gewoon in de map waar je forum in staan

Nursaniyem
Berichten: 464
Lid geworden op: 08 jun 2004, 13:21
Locatie: Breedtje @
Contacteer:

Bericht door Nursaniyem » 12 feb 2005, 18:07

Mensen ik heb een radio via flatcast.com
Met hebulp van een iframe heb ik een html bestand gemaakt.
Nu wil ik dit iframe op mijn forum hebben
En ik wil dat alleen mijn leden kunnen inlogen op dit radio
Maar dit radio heeft een aparta inlog systeem je geeft een nick en een wachtwoord en je logt in.
Ik wil alleen dat mijn forum leden in dit radio kunnen komen.
En met het nick dat lid zijn op mijn forum.

Het lijkt me erg moelijk maar toch denk ik dat het mogelijk is.
Graag hulp.
Als ik dat kan doen kan ik dit user gewoon van mn forum bannen en dan komt ie ook niet in het radio.

Dennis
Berichten: 430
Lid geworden op: 17 apr 2004, 12:16

Bericht door Dennis » 12 feb 2005, 21:28

ba21 schreef:gewoon in de map waar je forum in staan
Dat dat heb ik dus ook gedaan, maar dat gaf geen resulaat.

Ik had er ingezet dat die root alleen toegankelijk mocht zijn voor mijn server.
Ik heb ik maar in de config file gezet en dat werkt wel.

Moet er soms meer geactiveerd worden in de config file en ja heb er zeker aandachtig naar gezocht en gelezen.

Dennis

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten