EasyMod

Voor discussies rondom phpBB2. phpBB2 wordt niet meer ondersteund en deze berichten kunnen wellicht gedateerd zijn.
Forumregels

Sinds 1 januari 2009 wordt phpBB2 niet meer ondersteund.
Onderstaande informatie is verouderd en dient uitsluitend als archief.
phpBB2.0.x

Wat vind je van easymod?

Super!!!!!!!!!!!!
47
24%
Kan wel eens handig zijn.
66
34%
Alleen in noodgevallen zal ik hem gebruiken.
33
17%
Slecht
28
15%
Een belediging voopr phpBB. (zeg ff waarom)
19
10%
 
Totaal aantal stemmen: 193

XP-Rene
Berichten: 2168
Lid geworden op: 01 dec 2004, 19:33
Locatie: Vlissingen
Contacteer:

Bericht door XP-Rene » 28 nov 2005, 23:34

Deze regel heb je niet ge-upload of niet goed aangepast:

Code: Selecteer alles

$search = '<a href="' . $temp_url . '">' . $lang['Search_user_posts'] . '</a>';
in privmsg.php
KNAVIVO DIERENHULP
Stimuleer verdraagzaamheid. Wees eens wat vaker irritant.

Gebruikersavatar
Mel
Berichten: 177
Lid geworden op: 16 nov 2005, 11:32

Bericht door Mel » 29 nov 2005, 08:17

Tnx ;) Ik heb m maar opnieuw geupload.. en nu doet ie het :thumb:

Gebruikersavatar
Toad
Berichten: 406
Lid geworden op: 24 sep 2005, 20:08

Bericht door Toad » 02 dec 2005, 07:10

Twee vragen:

Als je een MOD hebt geïnstalleerd kan je hem dan nog iets bewerken? Dus je installeert een portal en kan je de tekst daarvan bewerken?

Doet hij automatisch de SQL-tabellen voor je?

XP-Rene
Berichten: 2168
Lid geworden op: 01 dec 2004, 19:33
Locatie: Vlissingen
Contacteer:

Bericht door XP-Rene » 02 dec 2005, 08:15

RobE schreef:Twee vragen:

Als je een MOD hebt geïnstalleerd kan je hem dan nog iets bewerken? Dus je installeert een portal en kan je de tekst daarvan bewerken?

Doet hij automatisch de SQL-tabellen voor je?
Ja, dat kan, als je precies weet wat je moet doen, het is en blijft een kwestie van de bestanden aanpassen, en of je dat nu handmatig doet, of door EasyMod laat doen, dat maakt niet uit.

Als je zelf nog SQL-tabellen wilt toevoegen, kun je dit niet door EasyMod laten doen.
Heb je een Mod die door EasyMod geïnstalleerd kan worden, is het mogelijk dat EasyMod de SQL ook uitvoerd.
Echter, dit is geheel afhankelijk van hoe de Mod geschreven is.
KNAVIVO DIERENHULP
Stimuleer verdraagzaamheid. Wees eens wat vaker irritant.

Gebruikersavatar
Toad
Berichten: 406
Lid geworden op: 24 sep 2005, 20:08

Bericht door Toad » 02 dec 2005, 21:40

Moet je de bestanden die je eventueel in de goede mappen moet zetten wel uploaden? :oops:
Of kan je die ook in de map mods zetten?

Gebruikersavatar
Paul
Beheerder
Beheerder
Berichten: 20228
Lid geworden op: 23 okt 2003, 11:38
Locatie: Utrecht
Contacteer:

Bericht door Paul » 02 dec 2005, 21:43

Als je de mod zo upload naar de mods map, gaat het als de mod goed geschreven is goed ;)

Gebruikersavatar
Toad
Berichten: 406
Lid geworden op: 24 sep 2005, 20:08

Bericht door Toad » 02 dec 2005, 22:00

En hoe kom je erachter of de MOD goed is geschreven?

XP-Rene
Berichten: 2168
Lid geworden op: 01 dec 2004, 19:33
Locatie: Vlissingen
Contacteer:

Bericht door XP-Rene » 02 dec 2005, 23:18

De map met daarin de mod die je wilt installeren upload je naar forum/admin/mods
In die map moet ook install.txt zitten.
Heb je dit gedaan, kun je voor alle zekerheid db_install.php o.i.d. uploaden naar de root van je forum.
Vervolgens ga je naar jouwebsite.nl/forum/db_install.php
Als dit proces is afgerond, verwijder je db_install.php weer uit de root.
(Dit omdat je nooit zeker weet of easyMod de DB wel bijwerkt of niet).

Ga nu naar je forum adminpaneel, en klik op Install Mods.
Klik dan op de mod die je wilt installeren, en als alles goed is gegaan is nu je mod geinstalleerd.

/EDIT
Dit antwoord is dus overbodig geworden.
KNAVIVO DIERENHULP
Stimuleer verdraagzaamheid. Wees eens wat vaker irritant.

ik ben gek
Berichten: 1496
Lid geworden op: 25 mei 2005, 14:09

Bericht door ik ben gek » 04 dec 2005, 11:38

ik doe het met de hand.
is wat meer werk. maar.
stel.
mod1 doet deze aanpassing:

vindt

//hoi test
if test

plaats ertussen

else

en een andere mod zegt.
plaats ervoor

test

dat kan die 2e mod het niet vinden.
dus moet je het alsnog emt de hand doen :P

evi
Berichten: 4
Lid geworden op: 05 dec 2005, 22:05
Locatie: oost-vlaanderen
Contacteer:

Bericht door evi » 05 dec 2005, 22:40

die link werkt nie meer :cry:

XP-Rene
Berichten: 2168
Lid geworden op: 01 dec 2004, 19:33
Locatie: Vlissingen
Contacteer:

Bericht door XP-Rene » 06 dec 2005, 08:28

evi schreef:die link werkt nie meer :cry:
Ehm, welke link?
KNAVIVO DIERENHULP
Stimuleer verdraagzaamheid. Wees eens wat vaker irritant.

DS9
Berichten: 79
Lid geworden op: 24 okt 2005, 17:43
Contacteer:

Bericht door DS9 » 06 dec 2005, 13:39

3.1 Instaleren
Easymod kan je hier vandaan halen: http://area51.phpbb.com/phpBB22/viewtop ... 17&t=12138
In die topic staat ook hoe je het moet instaleren maar ik vertaal het toch naar het nederlands.
Deze denk ik uit de start post

Gebruikersavatar
Bee
Berichten: 13403
Lid geworden op: 29 aug 2004, 10:30

Bericht door Bee » 06 dec 2005, 15:24

... Maar ik modereer (nog) niet.

johnburk
Berichten: 14
Lid geworden op: 17 jul 2005, 17:46
Contacteer:

Bericht door johnburk » 17 dec 2005, 16:59

Kan handig zijn als je een standaard template hebt, maar met custom templates gaat het niet altijd goed.

arjan2
Berichten: 85
Lid geworden op: 10 dec 2005, 15:45

Bericht door arjan2 » 05 mar 2006, 12:58

Ik heb mijn forum opniew geïnstalleerd alleen nu wil easymod niet opniew installeren :( hoe los ik dit op?

Gebruikersavatar
Paul
Beheerder
Beheerder
Berichten: 20228
Lid geworden op: 23 okt 2003, 11:38
Locatie: Utrecht
Contacteer:

Bericht door Paul » 05 mar 2006, 13:15

Wat voor fout krijg je?

Gebruikersavatar
brandsrus
Berichten: 1966
Lid geworden op: 01 jul 2005, 19:38
Locatie: r. Лeувapдeн
Contacteer:

Bericht door brandsrus » 06 mar 2006, 10:53

Easymod heeft de template subSilver nodig, de standaard template van phpbb 2.0.19

Salomon
Berichten: 3878
Lid geworden op: 14 feb 2006, 16:15

Bericht door Salomon » 06 mar 2006, 17:08

WebSiteNet schreef:kan je dus nu admin/mods/easymod/easymod_install.php laden. controleer goed op spelfautten
Doe je dat expres?

Gebruikersavatar
hendry
Berichten: 629
Lid geworden op: 04 sep 2005, 10:41
Contacteer:

Bericht door hendry » 06 mar 2006, 17:40

website schreef:
WebSiteNet schreef:kan je dus nu admin/mods/easymod/easymod_install.php laden. controleer goed op spelfautten
Doe je dat expres?
blijkbaar :lol:

waf
Berichten: 4
Lid geworden op: 17 mei 2006, 14:40

Bericht door waf » 21 mei 2006, 18:41

welke host gaat samen met easy mod want awardspace kan dat niet en bij freehostia kan ik niet connecten via ftp :(

Gesloten