ElbertF & Stef stoppen

Nieuws van en over phpBB(.nl) Afbeelding Afbeelding
Plaats reactie
ElbertF en Stef
Berichten: 32
Lid geworden op: 19 jul 2006, 11:34
Contacteer:

ElbertF & Stef stoppen

Bericht door ElbertF en Stef » 31 mar 2008, 23:04

Beste phpBB.nl'er,

Wij, Elbert en Stef, stoppen ermee.

Hopelijk komt dit onverwacht, wat betekent dat we er op het juiste moment mee ophouden. De laatste maanden vinden we steeds minder tijd en motivatie op met phpBB.nl aan de slag te gaan waardoor projecten als de vertaling, wiki en andere stil komen te liggen. Dit is ontzettend zonde en dat verdiend phpBB.nl in onze ogen niet.

Per vandaag stoppen wij met onze functie als beheerder op phpBB.nl. Onze taken worden overgenomen door Lucas (ex-moderator) en Dark Inca (Service Team-leider). We wensen dit tweetal enorm veel succes!

Ook MindPrison, leider van het Vertaal Team, heeft zijn rang ingeleverd. We willen hem speciaal bedanken voor het vele werk wat hij verricht heeft samen met zijn team, de vertaling is één van de meest waardevolle bijdrages aan phpBB.nl geweest.

We hebben het erg naar ons zin gehad en uiteraard zien jullie ons nog regelmatig op het forum als gewone gebruikers. Aan iedereen die met ons samenwerkte, bedankt!
Mis je ons al? Bezoek dan http://webmasterplein.net!

Gebruikersavatar
Lucas
Berichten: 1630
Lid geworden op: 19 feb 2007, 10:52
Locatie: R´dam

Re: ElbertF & Stef stoppen

Bericht door Lucas » 02 apr 2008, 07:15

Namens het nieuwe admin-duo wil ik Elbert, Stef en MindPrison bij deze heel graag bedanken voor wat ze voor phpBB.nl betekent hebben.

Hen uitzwaaien kan in dit topic:

viewtopic.php?f=39&t=44001

Plaats reactie