Gif-plaatje plaatsen

Zelf bezig aan een modificatie? Wij kijken graag mee..
Forumregels

Sinds 1 januari 2009 wordt phpBB2 niet meer ondersteund.
Onderstaande informatie is verouderd en dient uitsluitend als archief.
phpBB2.0.x
Gesloten
petjes
Berichten: 116
Lid geworden op: 14 jan 2006, 15:27
Contacteer:

Gif-plaatje plaatsen

Bericht door petjes » 08 dec 2007, 19:38

Niet echt een MOD, maar een style, leuk om eens mee aan de gang te gaan.
Je kan er bijvoorbeeld een plaatje mee plaatsen, vast op het scherm bovenin.

Plaatst de volgende code in je overall_header.tpl, tussen de <head>...</head>

Code: Selecteer alles

<style type="text/css"> img.X
{
position:absolute;
left:890px;
top:44px;
z-index:-1
}
</style>
De left en de top kan je veranderen afhankelijk van waar je het plaatje wil hebben, zelf even experimenteren.
Als je -1 weghaalt, zal het plaatje over een ander bestaand gifplaatje verschijnen, of over je header-plaatje.
Als je -1 laat staan, zal het onder een bestaand plaatje staan, dus niet altijd zichtbaar.

Vervolg code:
Gebruik deze code om je plaatje op te roepen tussen de <body>.

Code: Selecteer alles

<img class="X" src="templates/Je template/images/jouplaatje.gif"  border=0>
Leuk om even bijvoorbeeld een kerstplaatje te plaatsen, zonder alles aan te passen.

Ps, dit wekt alleen met IE, niet bij andere Browsers.

Succes.

Gebruikersavatar
Johan
Berichten: 2376
Lid geworden op: 05 mei 2007, 15:24
Locatie: memberlist.php

Re: Gif-plaatje plaatsen

Bericht door Johan » 08 dec 2007, 20:14

Wat kan het gevolg in andere browsers zijn dan?



En is er een optie om het ook in andere browsers te laten werken?
Voormalig Support Teamlid

Gesloten