bron weergeven

Zelf bezig aan een modificatie? Wij kijken graag mee..
Forumregels

Sinds 1 januari 2009 wordt phpBB2 niet meer ondersteund.
Onderstaande informatie is verouderd en dient uitsluitend als archief.
phpBB2.0.x
Gesloten
Salomon
Berichten: 3878
Lid geworden op: 14 feb 2006, 16:15

bron weergeven

Bericht door Salomon » 01 feb 2007, 15:56

Hoi,
ik heb een bestand bron.php aangemaakt, zie http://forum.probleemoppc.com/bron.php alleen ik krijg de echo niet goed...
Wie kan me helpen?

PS: De code staat daar ook....
Laatst gewijzigd door Salomon op 01 feb 2007, 18:23, 1 keer totaal gewijzigd.

Daan
Berichten: 1060
Lid geworden op: 22 jun 2006, 19:59
Locatie: Nijmegen

Bericht door Daan » 01 feb 2007, 16:41

Haal even de comma weg achter de url :P

Dan krijg je dit http://forum.probleemoppc.com/bron.php

Salomon
Berichten: 3878
Lid geworden op: 14 feb 2006, 16:15

Bericht door Salomon » 01 feb 2007, 18:28

Gedaan

Maar kan iemand me helpen?

Salomon
Berichten: 3878
Lid geworden op: 14 feb 2006, 16:15

Bericht door Salomon » 03 feb 2007, 13:42

niemand?

Epox
Berichten: 549
Lid geworden op: 15 feb 2004, 19:26
Locatie: Eindhoven
Contacteer:

Bericht door Epox » 03 feb 2007, 14:19

Hoe maak je zon sourcebestand aan?
éépoks

BetaDevil
Berichten: 2810
Lid geworden op: 28 mei 2006, 15:27

Bericht door BetaDevil » 03 feb 2007, 14:21

Code: Selecteer alles

<?php
/* Dit bestand is een bestand dat broncodes laat zien.
*  Ik had ook ervoor kunnen kiezen om niet iets toe te voegen als je het bestand wilt zien,
*  maar dat je invuld 'bron.php?url=bladiebla.php'
*  maar dan kan je ook m'n config file zien en dat is niet de bedoeling!
*  Copiright 2007 Probleem op PC
*  Alle rechten voorbehouden
*  Dit bestand mag niet worden gekopiëerd zonder toestemming!
*/

// Lijst met beschickbare bestanden voor echoen:
$bestanden = array(
    'bron.php' => 'bron.php',
    'regels.php' => 'regels.php',
    'help_regels.php' => 'help_regels.php',
);
// bron.php?url=bla.php gebruiken:    
if(isset($_GET['url'])) {
$url = $_GET['url'];
}else{
$url = "";
}
// Lijst maken van beschikbare bestanden
switch($url){
       default:
       case "bron.php":
       $bestandsnaam = "bron.php";
       break;

       case "regels.php":
       $bestandsnaam = "regels.php";
       break;
       
       case "help_regels.php":
       $bestandsnaam = "language/en/help_regels.php";
       break;
}
?>
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
<html>
<head>
<title>Broncode</title>
</head>
<body>
<table>
<td><h2>Beschikbare bestanden: </h2><br />
<p />
<?php
foreach ($bestanden as $file => $file2) {
	echo '<td align="left"><a href="bron.php?url='. $file2 . '" title="' . $file . '">' . $file . '</a></td>'; // Lijst weergeven
}
?>
</table>
<p />
<table>
<td>
<?php
highlight_file($bestandsnaam);
?>
</td>
</table>
</body>
</html>
Dit bedoel je volgens mij...

Salomon
Berichten: 3878
Lid geworden op: 14 feb 2006, 16:15

Bericht door Salomon » 03 feb 2007, 17:35

Let vooral op het copyright :)
zie ook: http://www.php.net/highlight_file

Maar graag ontopic: Wie weet wat er misgaat?

BetaDevil
Berichten: 2810
Lid geworden op: 28 mei 2006, 15:27

Bericht door BetaDevil » 03 feb 2007, 18:12

er zit geen fout in je script hoor :lol:

Salomon
Berichten: 3878
Lid geworden op: 14 feb 2006, 16:15

Bericht door Salomon » 03 feb 2007, 18:32

Laat maar, is al opgelost door svenn.
Nogmaals bedankt!

Stijn Herreman
Berichten: 107
Lid geworden op: 24 dec 2006, 22:30
Locatie: Roeselare, West-Vlaanderen
Contacteer:

Bericht door Stijn Herreman » 03 feb 2007, 18:36

Je probeert een array te echo'en.
$bestanden heeft geen waarde. $bestanden[0] wel, bijvoorbeeld.
Je zou best eens lezen over arrays op php.net :wink:

Salomon
Berichten: 3878
Lid geworden op: 14 feb 2006, 16:15

Bericht door Salomon » 03 feb 2007, 18:36

Salomon schreef:Laat maar, is al opgelost door svenn.
Nogmaals bedankt!
:P:P:):-)

Stijn Herreman
Berichten: 107
Lid geworden op: 24 dec 2006, 22:30
Locatie: Roeselare, West-Vlaanderen
Contacteer:

Bericht door Stijn Herreman » 03 feb 2007, 18:39

Salomon schreef:
Salomon schreef:Laat maar, is al opgelost door svenn.
Nogmaals bedankt!
:P:P:):-)
Zat al in reply voor ik dat las :P

Gebruikersavatar
Paul
Beheerder
Beheerder
Berichten: 20206
Lid geworden op: 23 okt 2003, 11:38
Locatie: Utrecht
Contacteer:

Bericht door Paul » 03 feb 2007, 18:49

Salomon schreef:Let vooral op het copyright :)
zie ook: http://www.php.net/highlight_file

Maar graag ontopic: Wie weet wat er misgaat?
Het copyright is gewoonweg grappig :lol:

Gebruikersavatar
Bas
Berichten: 2741
Lid geworden op: 02 dec 2003, 17:38
Locatie: Omgeving Goslar (Duitsland)
Contacteer:

Bericht door Bas » 03 feb 2007, 19:02

paul schreef:
Salomon schreef:Let vooral op het copyright :)
zie ook: http://www.php.net/highlight_file

Maar graag ontopic: Wie weet wat er misgaat?
Het copyright is gewoonweg grappig :lol:
Je bedoelt het copiright :P

Salomon
Berichten: 3878
Lid geworden op: 14 feb 2006, 16:15

Bericht door Salomon » 03 feb 2007, 19:07

daarom :)

Salomon
Berichten: 3878
Lid geworden op: 14 feb 2006, 16:15

Bericht door Salomon » 08 feb 2007, 15:57

BTW, bij deze geef ik iedereen toestemming het script te kopïeren, mist je de laatste 3 regels van het copyright laat staan:

Code: Selecteer alles

*  Copyright 2007 Probleem op PC
*  Alle rechten voorbehouden
*  Dit bestand mag niet worden gekopiëerd zonder toestemming!

Gesloten