soort parkensysteem

Zelf bezig aan een modificatie? Wij kijken graag mee..
Forumregels

Sinds 1 januari 2009 wordt phpBB2 niet meer ondersteund.
Onderstaande informatie is verouderd en dient uitsluitend als archief.
phpBB2.0.x
Gebruikersavatar
Stef
Berichten: 9080
Lid geworden op: 04 jun 2003, 20:47

Bericht door Stef » 22 jul 2006, 14:42

Bouw eerst een fatsoenlijk formulier en ik ga het niet voor je coden, dus je zult de meeste dingen even zelf uit moeten zoeken.

ik ben gek
Berichten: 1496
Lid geworden op: 25 mei 2005, 14:09

Bericht door ik ben gek » 22 jul 2006, 17:08

Het formulier is toch fatsoenlijk?

Nouja. Ik ga beginnen. Ik heb nog 2 vraagjes.

Hoe haal ik de parken uit de db zonder de files aan te passen? ik bedoel dus dat ik in de db toevoeg en er verder geen filewijzigingen nodig zijn voor dat extra park erbij.

in tabel phpbb_users staan de namen,

Hoe controleer ik of de waarde 0 of 1 is. en als die 1 is de parknaam laten zien...
ledenlijst + de link naar de lijst kan ik zelf wel maken ect.

svenn
Berichten: 5001
Lid geworden op: 14 jul 2004, 13:00
Locatie: Kortrijk
Contacteer:

Bericht door svenn » 22 jul 2006, 17:10

er is geen form ...

Code: Selecteer alles

<form>
</form>

ik ben gek
Berichten: 1496
Lid geworden op: 25 mei 2005, 14:09

Bericht door ik ben gek » 22 jul 2006, 19:12

ik moet nu alleen nog parkengidstoevoeg.php in orde maken. de rest werkt nu.

idd in een form. die checkboxen. en dan de updatequery.. dat kan ik net denk ik.
maar hoe zorg ik dat ie het juiste lid update? Als ik de toevoegknop maar op de userpage. Iemand idee? :oops:

svenn
Berichten: 5001
Lid geworden op: 14 jul 2004, 13:00
Locatie: Kortrijk
Contacteer:

Bericht door svenn » 22 jul 2006, 20:19

Code: Selecteer alles

if ( $userdata['session_logged_in'] )
{
$user = $userdata['username'];
}
wanner die ingelogt is => naam

ik ben gek
Berichten: 1496
Lid geworden op: 25 mei 2005, 14:09

Bericht door ik ben gek » 26 sep 2006, 11:15

Sorry voor deze reactie,
Deze code werkt niet?

ik heb deze code:

Code: Selecteer alles

<?php


define('IN_PHPBB', true);
$phpbb_root_path = '';
include($phpbb_root_path . 'extension.inc');
include($phpbb_root_path . 'common.'.$phpEx);
$userdata = session_pagestart($user_ip, PAGE_INDEX);
init_userprefs($userdata);
$page_title = $lang['Index'];
include($phpbb_root_path . 'includes/page_header.'.$phpEx);

if ( $userdata['session_logged_in'] ) 
{ 
$user = $userdata['username']; 
}

$id = $_GET['id'];
include"config.php";
$db = mysql_connect("localhost", "$dbuser", "$dbpasswd") 
Ik ben ingelogt. maar ik vindt nergens mijn naam terug... Dus hoe kan dit???

Gebruikersavatar
Paul
Beheerder
Beheerder
Berichten: 20206
Lid geworden op: 23 okt 2003, 11:38
Locatie: Utrecht
Contacteer:

Bericht door Paul » 26 sep 2006, 16:08

Nee, dat lijkt me logische dat je nergens je naam terug ziet :)
Je moet het wel printen ;)

Verder, die mysql_connect is onnodig, phpbb maakt in common al de db verbinding ;)

ik ben gek
Berichten: 1496
Lid geworden op: 25 mei 2005, 14:09

Bericht door ik ben gek » 26 sep 2006, 19:14

idd. Maar ik ben er nu uit!

Ik had nog wat:

Zie deze link:
http://195.248.77.10/~michelvte/forum/p ... ewerk1.php
( Dit is het systeempje van de gast. de where in de sql werkt met dat gedoe met username enzo)

Als je bij toevoegen of verwijderen op een park klikt. refresht ie. Verder doet ie niks. Als je vernieuwd OF nog een keer klikt past ie de links wel aan.
Dit komt omdat de links en de sql in 1 pagina staan. Maar:
Dubbel klikken is onhandig en vervelend.
Ik dacht het op te lossen om alle sqls bovenin het bestand te zetten en de links eronder. Dan doet ie eerst de sql en dan pas vraagt ie de links op. Helaas wil dat ook niet.

Hoe moet ik dit nu doen?
Hier is mijn code in txtfile:

http://195.248.77.10/~michelvte/forum/p ... ewerk1.txt

Dus dat 2 keer klikken of 1 keer klikken en vernieuwen moet gewoon 1 keer klikken worden. Een 2e file maakt mij niet veel uit. Maar het moet wel goed werken!

Gesloten