[2.0.21] Another News Mod

Zelf bezig aan een modificatie? Wij kijken graag mee..
Forumregels

Sinds 1 januari 2009 wordt phpBB2 niet meer ondersteund.
Onderstaande informatie is verouderd en dient uitsluitend als archief.
phpBB2.0.x
Gebruikersavatar
Jan
Berichten: 1987
Lid geworden op: 30 mei 2006, 20:30
Locatie: De kelder van Dhr. J. Fritzl
Contacteer:

Bericht door Jan » 05 sep 2006, 16:21

svennson schreef:Leuke mod lijkt me ! Maar ga niet spammen :bier: (msn gesprek)
Heb ik al heel wat slechte reacties over gekregen, maar ik wou het gewoon even bekend maken!
Wist niet dat het zo (slecht) begrepen zou worden.
Laatst gewijzigd door Jan op 13 sep 2008, 07:44, 1 keer totaal gewijzigd.
Vriendelijke groet,
Jan
Gratis Forum - Gratis Blog - Blokart

Gebruikersavatar
-Spitfire-
Berichten: 133
Lid geworden op: 04 aug 2006, 19:56
Contacteer:

Bericht door -Spitfire- » 08 sep 2006, 16:41

Ik heb hem via Easymod geïnstalleerd maar dan is nog niet alles geïnstalleerd. Maar ik begrijp niet wat je daarna moet doen.

Gebruikersavatar
Jan
Berichten: 1987
Lid geworden op: 30 mei 2006, 20:30
Locatie: De kelder van Dhr. J. Fritzl
Contacteer:

Bericht door Jan » 08 sep 2006, 16:48

Dan staat de code er gewoon op, dan moet je'm uiteraard nog integreren in je website! Dit doe je via de Iframe code die ik gaf, of de object code van Brandsrus.

Succes
Vriendelijke groet,
Jan
Gratis Forum - Gratis Blog - Blokart

Gebruikersavatar
-Spitfire-
Berichten: 133
Lid geworden op: 04 aug 2006, 19:56
Contacteer:

Bericht door -Spitfire- » 08 sep 2006, 17:01

Maar ik snap niet tussen welke tags.

Als ik die code gewoon ergens in mijn HTML neerzet dan doet hij het niet.

Gebruikersavatar
Jan
Berichten: 1987
Lid geworden op: 30 mei 2006, 20:30
Locatie: De kelder van Dhr. J. Fritzl
Contacteer:

Bericht door Jan » 08 sep 2006, 18:45

-Spitfire- schreef:Maar ik snap niet tussen welke tags.

Als ik die code gewoon ergens in mijn HTML neerzet dan doet hij het niet.
Tja, je moet inderdaad wel HTML kennen (een beetje toch)!
Het enige dat ik kan zeggen is dat ie na <body> en voor </body> moet komen, voor de rest hangt het echt volledig van je pagina af.

Ik ben er zeker van dat heel wat mensen met veel plezier het frame er voor jouw willen inplanten (waaronder mezelf)
Vriendelijke groet,
Jan
Gratis Forum - Gratis Blog - Blokart

Gebruikersavatar
jopo
Berichten: 22
Lid geworden op: 31 jul 2006, 23:19
Locatie: Tilburg

Bericht door jopo » 08 sep 2006, 21:02

Er staat nergens hoe deze mod geïnstalleerd moet worden? Wel hoe hij ingesteld kan worden. Overigens een heel mooie Mod.

Gebruikersavatar
Paul
Beheerder
Beheerder
Berichten: 20206
Lid geworden op: 23 okt 2003, 11:38
Locatie: Utrecht
Contacteer:

Bericht door Paul » 08 sep 2006, 21:04

jopo schreef:Er staat nergens hoe deze mod geïnstalleerd moet worden? Wel hoe hij ingesteld kan worden. Overigens een heel mooie Mod.
install.mod staat het in ;)

Gebruikersavatar
jopo
Berichten: 22
Lid geworden op: 31 jul 2006, 23:19
Locatie: Tilburg

Bericht door jopo » 08 sep 2006, 21:14

Gevonden! Bedankt voor het snelle antwoord. Had ik zelf ook wel kunnen bedenken. :oops: Ik ga er meteen mee aan de gang.

:thumb:

Gebruikersavatar
Jan
Berichten: 1987
Lid geworden op: 30 mei 2006, 20:30
Locatie: De kelder van Dhr. J. Fritzl
Contacteer:

Bericht door Jan » 16 sep 2006, 15:42

Naast frame en object heb ik nog een manier, via php:

Code: Selecteer alles

print file_get_contents('http://jouwforum/announcements.php')
Dit geeft best wel mooie resultaten, zoals hier http://school.kankaloji.com/ (niet op site letten hehe)
Vriendelijke groet,
Jan
Gratis Forum - Gratis Blog - Blokart

Gebruikersavatar
Paul
Beheerder
Beheerder
Berichten: 20206
Lid geworden op: 23 okt 2003, 11:38
Locatie: Utrecht
Contacteer:

Bericht door Paul » 17 sep 2006, 08:43

Code: Selecteer alles

print file_get_contents('announcements.php');
Zal beter werken ;)

Gebruikersavatar
Bas
Berichten: 2741
Lid geworden op: 02 dec 2003, 17:38
Locatie: Omgeving Goslar (Duitsland)
Contacteer:

Bericht door Bas » 17 sep 2006, 09:00

paul schreef:

Code: Selecteer alles

print file_get_contents('announcements.php');
Zal beter werken ;)
Nee, dat plaatst de PHP-broncode. ;) De code van Jan plaatst de output. :)

Gebruikersavatar
Paul
Beheerder
Beheerder
Berichten: 20206
Lid geworden op: 23 okt 2003, 11:38
Locatie: Utrecht
Contacteer:

Bericht door Paul » 17 sep 2006, 09:13

Je hebt gelijk ja, include() moet je dan gebruiken :P

Gebruikersavatar
Jan
Berichten: 1987
Lid geworden op: 30 mei 2006, 20:30
Locatie: De kelder van Dhr. J. Fritzl
Contacteer:

Bericht door Jan » 17 sep 2006, 09:55

Wel, als je hem extern wil gebruiken, doe je het best met de print file contents, anders zou je problemen kunnen krijgen met permissies ed (denk ik)
Vriendelijke groet,
Jan
Gratis Forum - Gratis Blog - Blokart

Gebruikersavatar
Paul
Beheerder
Beheerder
Berichten: 20206
Lid geworden op: 23 okt 2003, 11:38
Locatie: Utrecht
Contacteer:

Bericht door Paul » 17 sep 2006, 10:11

Dat ligt aan de instellingen van de hoster. Soms kan je ook dan include gebruiken.

Gebruikersavatar
Jan
Berichten: 1987
Lid geworden op: 30 mei 2006, 20:30
Locatie: De kelder van Dhr. J. Fritzl
Contacteer:

Bericht door Jan » 17 sep 2006, 12:53

paul schreef:Dat ligt aan de instellingen van de hoster. Soms kan je ook dan include gebruiken.
As you say ;)
Wijziging: Eventjes erbij zeggen dat je de tpl moet veranderen als je include of print gebruikt vanuit een andere positie dan in de forumrootmap
Vriendelijke groet,
Jan
Gratis Forum - Gratis Blog - Blokart

Gesloten