Er zijn 1476 resultaten gevonden

door Niek
25 feb 2006, 19:38
Forum: 2.0 Support
Onderwerp: SMTP werkt niet met HotPOP
Reacties: 7
Weergaves: 976

bedankt voor u wel heel erg snelle antwoord. Ik heb het artikel gelezen en de instellingen van mijn IPS (@home) geprobeerd. Ik heb de instellingen 3 x nagelopen maar ook hier weer dezelfde fout. Zoals in het artikel stond heb ik een mail gestuurd naar mijn ISP en dan moet ik daar nu maar op wachten.
door Niek
25 feb 2006, 19:25
Forum: 2.0 Support
Onderwerp: SMTP werkt niet met HotPOP
Reacties: 7
Weergaves: 976

SMTP werkt niet met HotPOP

Support template: Wat is het probleem? SMTP werkt niet Wanneer ontstond het probleem? Sinds host dit niet meer ondersteund Adres van je forum: http:// Geïnstalleerde mods: geen, ben opnieuw begonnen Huidige template: subSilver phpBB versie: 2.0.19 Waar is je forum gehost: byethost Heb je onlangs ie...
door Niek
05 jan 2006, 11:47
Forum: 2.0 Support
Onderwerp: Foutmelding: Could not open subSilver template config file
Reacties: 15
Weergaves: 1323

Bedankt voor je antwoord

Ik heb in alle *.tpl bestanden de naam Appalachia2 veranderd naar appalachia2 en nu werkt alles zo te zien weer.

Iedereen die mij heeft geholpen hartelijk bedankt.
door Niek
04 jan 2006, 16:05
Forum: 2.0 Support
Onderwerp: Foutmelding: Could not open subSilver template config file
Reacties: 15
Weergaves: 1323

Ik heb in phpmyadmin de naam veranderd in appalachia2 en nu werkt het.

Alleen de afbeeldingen zijn nu niet zichtbaar omdat die nog gelinkt zijn naar Appalachia2.

Weet je misschien waar ik dat kan veranderen.
door Niek
04 jan 2006, 15:41
Forum: 2.0 Support
Onderwerp: Foutmelding: Could not open subSilver template config file
Reacties: 15
Weergaves: 1323

Ik gebruik geen ftp programma.
Ik moet alles uploaden via de site van mijn host.
door Niek
04 jan 2006, 15:24
Forum: 2.0 Support
Onderwerp: Foutmelding: Could not open subSilver template config file
Reacties: 15
Weergaves: 1323

Dit helpt ook niet.
Als ik de naam verander naam Appalachia3 komt er appalachia3 te staan.

Het lijkt wel of je mapnamen niet met hoofdletter kunt krijgen ofzo.
door Niek
04 jan 2006, 14:39
Forum: 2.0 Support
Onderwerp: Foutmelding: Could not open subSilver template config file
Reacties: 15
Weergaves: 1323

Bij de Appalachia2 map is het precies hetzelfde.
De map heet appalachia2 en het moet Appalachia2 zijn.

Het bestand Appalachia2.cfg staat wel met een hoofdletter.

Het probleem is nu als ik probeer om de mapnaam te veranderen komt hij gewoon weer terug in kleine letters.
door Niek
04 jan 2006, 11:30
Forum: 2.0 Support
Onderwerp: Foutmelding: Could not open subSilver template config file
Reacties: 15
Weergaves: 1323

Het bestand subSilver.cfg staat wel in grote letters maar de map subsilver in kleine. Als ik deze verander komt deze gewoon weer terug in kleine letters.

Weet iemand hoe ik dat aanpassen kan.

Alvast bedankt
door Niek
03 jan 2006, 19:29
Forum: 2.0 Support
Onderwerp: Foutmelding: Could not open subSilver template config file
Reacties: 15
Weergaves: 1323

Foutmelding: Could not open subSilver template config file

Support template: Wat is het probleem? Ik krijg een foutmelding te zien phpBB : Fatale fout Could not open Appalachia2 template config file DEBUG MODE Line : 391 File : functions.php Wanneer ontstond het probleem? Bij het verhuizen naar een nieuwe host Adres van je forum: http:// Geïnstalleerde mod...
door Niek
25 sep 2005, 15:59
Forum: 2.0 Support
Onderwerp: fout met e-mail
Reacties: 13
Weergaves: 933

ja ik weer heel zeker dat de gebruikers geen mail krijgen.
ik heb het getest met een zelf aangemaakt account en er komt geen mail. (het email adres is wel juist ingevult) ik ben nu 3 dagen verder.

dit is de link van mijn site:
digittech.tk
misschien dat jij een fout ziet??
door Niek
25 sep 2005, 15:26
Forum: 2.0 Support
Onderwerp: fout met e-mail
Reacties: 13
Weergaves: 933

je bedoelt dat ik bij smtp gewoon nee aan moet klikken

als ik dat doe is de foutmelding weg maar dan krijgen de gebruikers geen mail

sorry voor mijn vele vragen :oops:
door Niek
25 sep 2005, 15:13
Forum: 2.0 Support
Onderwerp: fout met e-mail
Reacties: 13
Weergaves: 933

ik gebruik lycos tripod

is het nu dan wel of niet mogelijk.
is sendmail dus hetzelfde als SMTP
het moet toch kunnen om een mail te sturen naar de gebruikers.
door Niek
25 sep 2005, 13:21
Forum: 2.0 Support
Onderwerp: fout met e-mail
Reacties: 13
Weergaves: 933

nee mij server zit weer bij lycos :?

moet ik dan misschien die gegevens invullen
ik heb bij lycos geen email adres

zo ja, weet je ook welke
door Niek
25 sep 2005, 12:44
Forum: 2.0 Support
Onderwerp: fout met e-mail
Reacties: 13
Weergaves: 933

ik heb ook een Email adres bij @home
is het misschien hiermee wel mogelijk?
door Niek
25 sep 2005, 12:29
Forum: 2.0 Support
Onderwerp: fout met e-mail
Reacties: 13
Weergaves: 933

ik heb veel toppics doorgekeken

maar ik kon nergens vinden welke smtp gegevens ik in moet vullen voor een hotmail account??

jij wel
door Niek
25 sep 2005, 12:09
Forum: 2.0 Support
Onderwerp: fout met e-mail
Reacties: 13
Weergaves: 933

fout met e-mail

Hallo iedereen, ik heb een probleem met het versturen van mails. dit werkt niet bij activering van de gebruikers maar ook niet als ze geabboneerd zijn op een onderwerp. terwijl er aangevinkt staat dat ze dan een e-mail willen ontvangen. ik zelf heb bij beheerder e-mail adres een hotmail account neer...